Hvornår:
Løbende optag
Hvor:
Rådhustorvet 21, st., 8700 Horsens
Pris:
Send forespørgsel
Modtager:
Målgruppen er medarbejdere i offentlige og private organisationer

Intro

Formålet med kurset er at lære dig at forebygge konflikter, så du ved egen hjælp kan styre fremtidige konfliktsituationer i den retning du ønsker

Beskrivelse

Konflikter er en uundgåelig del af vores liv, også vores arbejdsliv. Når konflikter får lov til at eskalere, får det negative konsekvenser for de involverede. Det suger vores energi, gør os udmattede og stressede. Derfor er det afgørende, at vi som mennesker lærer at forebygge konflikter. Konfliktforebyggelse handler ikke om at undgå konflikter i det hele taget, men om undgåelse af, at en konflikt eskalerer og får et negativt udfald for de involverede. Kurset bygger på den antagelse, at konflikter er et livsvilkår, som er muligt at blive klogere på og forholde sig konstruktivt til. Konfliktforebyggelse er en kompetence, som kan tilegnes af alle. Formålet med kurset er at lære dig at forebygge konflikter, så du ved egen hjælp kan styre fremtidige konfliktsituationer i den retning du ønsker.

•Du vil få en øget bevidsthed om, hvad der er på spil i de typer af konflikter som du møder i det daglige.
•Du vil få indsigt i egne personlige og faglige reaktions- og handlemønstre.
•Du vil få konkrete kommunikative værktøjer.
•Du vil få en øget bevidsthed om dit eget og andres kropsprog.


Undervisningen består af en vekselvirkning imellem kortere teoretiske oplæg og praktiske øvelser, hvormed god energi og flow opretholdes.

I tilrettelæggelsen af kurset er der lagt stor vægt på deltagernes aktive deltagelse. De får med andre ord mulighed for at sætte handling på teoretiske begreber og kommunikative værktøjer, som de hører om. Dette betyder, at deltagerne bliver i stand til at omsætte det lærte til praksis og sikrer integreringen af værktøjerne.


Jeg har afviklet kursus i konflikthåndtering for Aarhus Kommune (Ansatte i beskæftigelsesafdelingen og socialforvaltningen) siden 2016. Har på pt haft 670 medarbejdere på kursus (pr 31.01.2018) Kontaktperson ved  MSB Akademiet Aarhus Kommune Anni Skovby kan kontaktes uforpligtende med spørgsmål vedrørende kurset på tlf: 29208066  eller mail: ansko@aarhus.dk

 

Udtalelser fra kursister:

Niveauet har været højt og relevant, og oplægsholderne har været inspirerende og gode til at formidle budskabet.

 

Et meget levende kursus, med relevante cases, som giver stof til eftertanke. Med opføldningsdagen får man "sat tingene på

plads", hvilket gør, at det kommer mere naturligt i dagligdagen.

 

Fordi det skriftlige materiale var præcist og vel struktureret, opgaverne relevante og kursus holderne meget engagerede,

faglige og meget inspirerende, gode øvelser og meget præcis og brugbar feed back. Kursus holderne skabte et trygt

læringsrum.


Lignende kurser

Løbende optag

Konflikthåndteringskursus for ledere/mellemledere (Sarah Kamphøvener)

Konflikthåndtering er ikke for amatører – det kræver mod og træning! ”Fryser du?” bliver du frustreret? kan du ikke tænke klart i konfliktsituationer?, eller ønsker du bare at blive endnu bedre til at håndtere konflikter, så er denne dag en god ide

Horsens Aftales
Løbende optag

SIG DET SOM DET ER (Sarah Kamphøvener)

Et kort humoristisk foredrag om, hvordan det psykiske arbejdsmiljø bestemmes af medarbejdernes mod til at gå til hinanden, når noget er svært.

Horsens Aftales
Løbende optag

Kurser indenfor kommunikation og konflikhåndtering (Rikke Cornelia Moeskær )

Jeg afholder mindre kurser og oplæg indenfor kommunikation og konflikthåndtering. Pris efter aftale. Kontakt mig for at aftale nærmere

København V Aftales
Løbende optag

KURSUS I PERSONLIG UDTRYK OG GEMMESLAGSKRAFT (Sarah Kamphøvener)

Kurset er til dig, som ønsker at udfordre dig selv i arbejdet med dit personlige udtryk og gennemslagskraft.

Horsens Send forespørgsel
Kontakt:
Sarah Kamphøvener
Telefon:
28301065
Kontaktperson:
Sarah Kamphøvener
E-mail:
psykologsarahkamphovener@gmail.com

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.