Hvornår:
21-02-2021 til
09-05-2021
Hvor:
Godthåbsvej 182, 2720 Vanløse
Pris:
3000
Modtager:
Alle kvinder fra 25+ år. Kvinder som ønsker at blive del af et litterært fællesskab, hvor den personlige udvikling er i fokus. Både rutinerede læsere og kvinder, som savner mere litteratur i deres liv, er velkomne.

Intro

For kvinder (25+), som ønsker et anderledes og hjertevarmt terapeutisk forløb. Vi bliver en fast gruppe af 7 kvinder, som mødes 8 gange. Vi læser på forhånd udvalgt skønlitteratur sammen. Vi bliver klogere på os selv, hinanden og samfundet.

Beskrivelse

Litterære Terapisaloner er for dig, som ønsker mere fordybelse, kvalitet og hjerterum i dit liv

Over 8 gange af 2,5 time mødes vi 7 kvinder. Første møde går ud på at lære hinanden at kende, fælles rammesætning og rysten sammen. Herefter vil vi for hver gang læse på forhånd udvalgt skønlitteratur. Når vi mødes drøfter vi det læste, og bringer os selv i spil. Vi snakker om, hvordan vi kan relatere til det med vores historie, hvad vi selv går med, hvad vi kan blive inspireret af. Gennem litteraturen, hinanden og psykologen, får vi nye måder at se tingene på og gribe dem an. Vi fortæller, vi lytter til hinanden, vi rummer.

Der er forskellige emner for hver gang. Vi kommer bl.a. ind på familierelationer, venskaber, sorg, seksualitet. Bøgerne tager på forskellig vis fat på emnerne. Bøgerne er primært romaner og enkelte digte.

Gruppen bliver faciliteret af psykolog Elena Leah og litterat Cecilie Larsen. Vi har på forhånd udvalgt spændende skønlitteratur, som sætter tankerne og hjertet igang. Vi har sørget for, at bøgerne har en længde, så der er plads til andet i dit liv af familie, arbejde, studie eller hvad end du har ellers.

Målgruppe
Kvinder med alderen 25+. Vi sammensætter en så blandet gruppe som muligt, da vi har erfaret fra tidligere at det kan noget helt særligt.

Tidligere deltageres udtalelser

“Jeg er kommet tættere mig selv under forløbet. Jeg ved, hvad jeg vil og hvad jeg ikke vil nu, og ved at være med har det givet mig mod til at tage nogle store beslutninger i mit liv.”

“Det der gjorde størst indtryk på mig var, at jeg ubesværet kunne dele meget svære fortrolige ting i mit liv med “fremmede”. Når kombinationen af varme og “hvilen i sig selv” kom til udtryk fra nogle i gruppen, som er kommet videre efter svære oplevelser og som anerkender, at disse oplevelser er en del af dem stadig. Det var meget stærke oplevelser for mig.”

“Det har været meget empowering at være med.”

Se flere udtalelser her:
http://litteraturhuset.dk/tidligere-deltageres-udtalelser/


Pris og datoer
Bemærk: Early bird pris på 3000,- for hele forløbet. Herefter 4000,- pr. person. (3500,- for studerende, ledige samt pensionister).

Vi har allerede to tilmeldte til Litterære Terapisaloner vol. 4. I kontrast til andre forløb udbudt på denne side, er dette forløb en lukket og intim gruppe, da vi dyrker fællesskabet, tryghed og det nære.


TilmeldingVi ser frem til at tilbringe nogle meningsfulde eftermiddage sammen med dig.

Lignende kurser

Løbende optag

Mindfulness Baseret Stress Reduktion kursusforløb (Kenan Hansen)

Mindfulness Baseret Stress Reduktion er et 8-ugers intensivt program i mindfulness meditation.

Almindelig pris: 4400 kr. / Nedsat pris: 3400 kr. til studerende, arbejdsløse, deltidsarbejdere og pensionister.
Løbende optag

Selvværdskursus (Maja Vain Gilbert )

Online Selvværdskursus, 28 værktøjer og øvelser og flotte anmeldelser fra tidligere kursister. Læs om kurset her!

København K 1000 kr.
Løbende optag

"Basis"- gruppe (Trine Lauritzen)

på 2 - 8 medlemmer, oprettes løbende ved behov.

Vig Aftales med de konkrete grupper
Løbende optag

Forældrekurser om angst i Aarhus (Emil Rask )

Hos psykolog Emil Rask kan du løbende tilmelde dig forældrekurser og foredrag, hvor du får mere viden, flere redskaber og nye perspektiver på, hvordan du kan støtte og hjælpe dit barn med angst.

Aarhus C Skriv for at høre nærmere.
Løbende optag

Cool Kids - Angsthåndtering for børn og forældre (Anne-Mette Bloch)

Det terapeutiske forløb strækker sig over 10 gange. Forløbet er for forældre og børn og ledes af to autoriserede psykologer.

Sønderborg 6500
Kontakt:
Elena Leah
Telefon:
27346102
Kontaktperson:
Elena Leah
E-mail:
psykolog@elenaleah.dk

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.