Find psykolog i Region Hovedstaden

Vælg byer

Allerød
Bagsværd
Bornholm
Brønshøj
Farum
Fredensborg
Gentofte
Hellebæk
Hellerup
Hillerød
Hvidovre
Jægerspris
Kgs. Lyngby
København
Lynge
Søborg
Taastrup
Valby
Frederikssund
Herlev
Vanløse
Græsted
Dragør

Om regionen

Region Hovedstaden dækker over følgende kommuner: Albertslund, Allerød, Ballerup, Bornholm, Brøndby, Dragør, Egedal, Fredensborg, Frederiksberg, Frederikssund, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Hillerød, Hvidovre, Høje-Taastrup, Hørsholm, Ishøj, København, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby og Vallensbæk.

Regionen driver hospitaler, forskning og tilbud til handicappede, løser miljøopgaver, samarbejder med kommunerne og erhvervsliv om udvikling af trafik, erhverv og uddannelse. Den enkelte borger vil dog først og fremmest komme i kontakt med regionen via hospitaler og sociale/psykiatriske tilbud.

I regionen ligger landets hovedstad, København. Uanset hvor i regionen man bor, er man ikke langt fra København. Det er dog ikke kun i hovedstaden, det sker – hele regionen har masser af attraktive boligområder, erhverv, uddannelse, seværdigheder og smuk natur.

Regionen har inden for kultur udviklet Begivenhedsstrategien, som skal tiltrække verdensbegivenheder og på internationalt plan udbrede kendskabet til regionen, samt i endnu højere grad gøre regionen til et attraktivt sted at besøge og bosætte sig. Et af regionens fremtrædende erhverv er turismen, idet denne region har det hele - storby og landsbyer, landområder med skov og strand og således rigtig mange muligheder for både private og offentlige virksomheder at tiltrække turister. 

Et andet erhverv i fremgang i Region Hovedstaden er psykologfaget, ikke mindst da mange psykologer som har studeret psykolog på Københavns Universitet vælger efter endt uddannelse at bosætte sig og åbne klinik her i landets folkerigeste region. Der er således rigtig mange gode muligheder, hvis du - eller en af dine pårørende - bor i dette område og har brug for at tale med en psykolog. Her i Psykologbogen finder du mange gode tilbud til individuelle, par, familier samt virksomheder.

Du kan i Psykologbogen ligeledes finde tilbud om grupper, foredrag og kurser til private. Måske har du ønske om at finde en stressgruppe, gruppeterapi for par eller foredrag om depression – så kan du finde et tilbud, der passer til netop dit behov her.

Har I på din arbejdsplads brug for et foredrag om for eksempel stress eller misbrug, eller måske et kursus i kognitive færdigheder, kan du i Psykologbogen finde psykologer, der har tilbud til virksomheder. Du finder et overblik over disse tilbud i regionen her

Du finder i Psykologbogen desuden psykologer, der kan hjælpe i forskellige krisesituationer som for eksempel dødsfald, ulykker og afskedigelser.

Måske er du selv psykolog eller har en anden sundhedsuddannelse og får brug for supervision eller efteruddannelse – så kan du i Psykologbogen finde en dygtig psykolog, der tilbyder det, du søger. Klik her

Regionale tilbud

 

Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:

Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.

På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.

Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.

Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.

Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.