Er du på udkig efter en psykolog i Hadsund? Enten som privatperson eller indenfor erhverv? Så er du landet det rigtige sted. Se her hvad psykologer tilbyder af samtaler, kurser og grupper i dit nærområde

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hadsund '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hadsund

Hadsund by med ca. 5.000 indbyggere udgør sammen med Hobro de to største byer i Mariagerfjord Kommune i Region Nordjylland. Mariagerfjord Kommune har i alt godt 42.000 indbyggere. Andre større byer i kommunen er Arden og Mariager, hvor sidstnævnte er kendt for Danmarks Saltcenter, et museum for saltudvinding. Hadsund ligger ved Mariager Fjord, på et sted hvor fjorden er smal, hvorfor man her i 1976 har bygget Hadsundbroen. Broen er en lettelse for trafikken i en kommune, der gennemskæres af den 35 kilometer lange fjord - tidligere skulle med en af de små fjordfærger, eller køre hele vejen udenom fjorden, for at komme over på den anden side. Mariager Fjord er et smukt naturområde med mange muligheder for rekreative udfoldelser. I flere år var fjorden base for mindre erhvervsfiskere, og der fiskes stadig flittigt på fjorden, dog er det nu lystfiskere, der ses på fjorden.

Hadsund er et godt sted at være, både for fastboende og turister, med masser af tilbud inden for erhverv, kultur og idræt, smuk natur og flere seværdigheder.

Hadsund har en folkeskole, mens der i kommunen er flere folke- privat- og efterskoler, og for de unge efter skoletid findes en ungdomsskole og en kulturskole. Indenfor ungdomsuddannelse byder kommunen på erhvervsskole, produktionsskole og gymnasium. Vil man videreuddannes, sker det i regionens hovedby Aalborg, eller byerne Randers og Aarhus i Region Midtjylland.

Hadsund har gode indkøbsmuligheder i form af en gågade og et mindre shoppingcenter med mange specialbutikker, hvor man finder forretninger med delikatesser og varer fra lokale kunsthåndværkere.

Er du bosiddende i Hadsund og får brug for psykologhjælp til individuel, par- eller familieterapi, findes der flere muligheder. Herover eller ved at bruge filtrene til venstre kan du finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

I Psykologbogen kan du finde tilbud om grupper, kurser og foredrag til private – søger du en angstgruppe, eller måske et kursus i mindfulness, finder du det her.

Er du erhvervsleder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus for personale, der arbejder med misbrugerfamilier, eller et foredrag om stress, findes det her.

Er du selv psykolog og søger supervision eller efteruddannelse, findes det her.

Kommunale tilbud

Er du som forælder bekymret for dit barns trivsel i hjemmet eller skolen/institutionen, skal du henvende dig til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Kommunen. Du kan henvende dig direkte, eller sammen med barnets lærere eller pædagoger. Der vil blive afholdt et møde, hvor tilbud om eventuel behandling bliver diskuteret.

Børnefamilier, børn og unge kan benytte sig af kommunens Åbne Anonyme Rådgivning. Du kan finde kontaktoplysninger på Mariagerfjord Kommunes hjemmeside hvor du også finder  telefonnumre til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, kommunens krisecenter mm.

Er du elev på Mariagerfjord Gymnasium, stiller gymnasiet en psykolog til rådighed hvis du har problemer, du behøver hjælp til. Du kan ringe til psykologen på telefon 20 66 71 77. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.