Find psykolog i Region Midtjylland

Vælg byer

Bjerringbro
Ebeltoft
Grenå
Hadsten
Herning
Holstebro
Hornslet
Horsens
Hørning
Ikast
Lemvig
Odder
Randers
Ry
Rønde
Silkeborg
Skanderborg
Skive
Solbjerg
Struer
Viborg
Vinderup
Århus
Nørre Snede

Om regionen

Region Midtjylland dækker kommunerne Favrskov, Hedensted, Herning, Holstebro, Horsens, Ikast-Brande, Lemvig, Norddjurs, Odder, Randers, Ringkøbing-Skjern, Samsø, Silkeborg, Skanderborg, Skive, Struer, Syddjurs, Viborg og Aarhus.

Organisatorisk er Region Midtjylland inddelt i følgende 3 områder: Velfærd, Regional Udvikling og Stabe. Regionen har hovedsæde – politisk og administrativt – i Viborg, men har også Regionshuse i Horsens, Holstebro og Aarhus.

Den enkelte borger vil primært kunne komme i kontakt med regionen via hospitaler, samt de mange sociale og psykiatriske tilbud, regionen driver.

Regionen dækker mange forskellige områder. De tætbebyggede byområder i øst, de mere sparsomt bebyggede områder indover Den Jyske Højderyg og heden, til de små fiskerbyer på vestkysten. Med den nye motorvej mellem Aarhus og Herning er det blevet lettere at komme rundt i den store region, der dækker et areal på mere end 13.000 kvadratkilometer. Desuden udbygges vejnettet mod Djursland til stadighed – alt sammen med til at binde regionens kommuner sammen. I regionens største by, Aarhus – Smilets By – finder man alt, hvad hjertet kan begære. Efterhånden som industrien på havneområdet nedlægges, omdannes området til beboelse og rekreative områder. Byen har flere store turistattraktioner så som Den Gamle By og kunstmuseet AROS der tiltrækker turister fra hele verden. Aarhus er med især Universitetet kendt som studieby, hvilket i høj grad præger byen med masser af shopping- og gå-i-byen muligheder. Aarhus er i 2017 europæisk kulturhovedstad, hvor hele regionen bliver inddraget i arbejdet med at sætte fokus på byudvikling, integration, turisme, erhverv mm. Et erhverv i fremgang i landet som helhed, men især i Region Midtjylland, er psykologfaget - mange psykologer har læst eller videreuddannet sig på Aarhus Universitet og siden valgt at at bosætte sig i regionen. Dette giver gode muligheder, hvis du er bosiddende i Region Midtjylland og får brug for at tale med en dygtig psykolog. Du kan her i Psykologbogen finde tilbud fra dygtige psykologer i dit område til individuelle, par, familier og virksomheder.

I Psykologbogen kan du finde tilbud om grupper, foredrag og kurser henvendt til private. Måske er du på udkig efter en angstgruppe, en gruppe til dit barn eller gruppeterapi for par så kan du finde det, du søger efter her

Søger din virksomhed et foredrag om for eksempel kognitiv terapi, eller har I brug for et kursus eller måske coaching, kan du finde tilbud i Region Midtjylland her. Du kan desuden finde en dygtig psykolog, hvis du eller dine medarbejdere kommer i en krisesituation, som for eksempel fyring, dødsfald eller vold.

Er du selv psykolog, eller har du en anden sundhedsuddannelse, og søger du supervision, coaching eller efteruddannelse, kan du finde tilbud i dit område her.

 

 

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.