Søger du psykolog i Sønderborg, er du kommet til det rigtige sted. se her dine muligheder for psykologhjælp i Sønderborg, og se, hvad psykologer tilbyder af grupper, kurser og foredrag i området.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Sønderborg'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Sønderborg

Sønderborg er hovedbyen i Sønderborg Kommune i Region Syddanmark. Byen huser ca. 27.500 af kommunens i alt ca. 75.250 indbyggere. Sønderborg ligger på begge sider af farvandet Alssund – dels på Jyllandssiden og dels på øen Als. Als er forbundet til fastlandet med to broer – Alssundbroen som er en del af omfartsvejen hovedvej 8 med forbindelse til Sønderborgmotorvejen og den mindre Kong Chr. X’s Bro, der forbinder de to bydele på hver side af Alssund. I 1200-tallet blev byens vartegn, Sønderborg Slot bygget, og byen er derefter opstået omkring slottet. På slottet findes udstillinger der viser Sønderjyllands historie. Sønderborg har et blomstende erhvervsliv, ikke mindst takket være beliggenheden tæt på det øvrige Europa. Flere fællesprojekter mellem kommuner, erhvervsliv og diverse foreninger med interesse i erhvervslivet tilbyder virksomheder hjælp til rekruttering og markedsføring, for dels at fastholde og udbygge det allerede eksisterende erhvervsliv i området, dels at hjælpe nye virksomheder godt på vej. Området har masser af tilbud til de unge, der ønsker at uddanne sig – foruden 2 gymnasier, handels- og erhvervsskoler har Syddansk Universitet en afdeling i Sønderborg hvor der blandt andet fokuseres på samarbejde over grænser med fokus på at udnytte byens placering tæt ved grænsen til Tyskland og Europa i øvrigt, ligesom Erhvervsakademi Sydvest lægger vægt på et internationalt studiemiljø.

Bor du i eller i nærheden af Sønderborg og får du brug for terapi hos en dygtig psykolog, kan du herover eller ved hjælp af søgefiltrene i menuen til venstre se dine muligheder for individuel terapi, par, gruppe- eller familieterapi i dit lokalområde.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller et foredrag for private – måske en gruppe til din datter, eller et kursus i mindfulness – kan du se tilbud fra psykologer her.

Er du erhvervsleder og ønsker du at finde et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et kursus i stresshåndtering eller et kursus for ledere – finder du mulighederne her.

Er du selv psykolog og søger du supervision eller efteruddannelse, kan du se tilbuddene fra dygtige psykologer her.

 

Lokale tilbud

Elever på Alssundgymnasiet har mulighed for at blive henvist til samtaler med en psykolog, i tilfælde af problemer du ikke selv kan klare, og som studievejlederen heller ikke kan hjælpe med. Kontakt din studievejleder hvis du mener, du har brug for at tale med en psykolog.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende pludseligt får psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til regionens Psykiatriske Akutafdeling i Augustenborg.

Borgere som lider af kroniske sygdomme og psykiske lidelser har forskellige muligheder for kurser og samtaler med psykologer og andre behandlere, læs mere på kommunens hjemmeside.

Børn, unge og deres forældre kan få hjælp og rådgivning gennem kommunen, du kan læse mere her.

For borgere i Sønderborg Kommune, der har tegn på angst eller depression, tilbyder kommunen et kursus i at lære at forstå og tackle symptomerne. Du kan høre mere og eventuelt tilmelde dig på telefon 88 72 66 91.

Børn og Familieafdelingen tilbyder vejledning og hjælp til børn og unge, deres familier samt personer, der arbejder professionelt med børn. Afdelingen har forskellige tilbud alt efter hvilket problem, du kommer med – læs mere på kommunens hjemmeside 

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.