Er du på udkig efter en psykolog i Jyderup, er du landet det rigtige sted. Se her hvad psykologer udbyder af grupper og kurser nær dig.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Jyderup'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Jyderup

Jyderup er en nordvestsjællandsk by i Holbæk Kommune i Region Sjælland. Holbæk Kommune tæller ca. 69.000 indbyggere, heraf er de ca. 4.200 bosiddende i Jyderup. Jyderup er delt i to af den gennemgående hovedvej 23, Skovvejen, som fører til Kalundborg. Byen er stationsby på strækningen mellem Kalundborg og Holbæk. Jyderup ligger i et naturskønt område med flere dejlige skove hvor der er masser af muligheder for ture i det grønne. Byen kan byde på foreninger for sport og kultur, heriblandt musikforeninger. Den ældste del af byen, området omkring stationen, består af ældre huse, flere i 2-3 etager med butikker i stueplan. Jyderup har de butikker, man har brug for i dagligdagen – supermarkeder, bager, tøjbutikker, blomsterhandler, frisører, banker, apotek samt et antal spisesteder, blandt andet den idylliske Bromølle Kro. Her er bibliotek, lægehus og plejehjem. I Jyderup findes en folkeskole, en privatskole og en højskole, foruden et behandlings- og opholdssted for børn og unge med diagnosen ADHD. Jyderup har to store erhvervsområder, som er under stadig udvidelse – her finder man flere større transportvirksomheder, elektronik- og metalindustri samt håndværksvirksomheder. Psykologfaget er godt repræsenteret i lokalområdet – har du brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, har du gode muligheder i lokalområdet. Herover kan du finde psykologer, som tilbyder terapi til enkeltpersoner, grupper, familier og par, eller du kan ved at bruge filtrene i menuen søge på specifikke problemstillinger.

Søger du gruppeterapi eller et kursus for private – måske en gruppe til din teenagedatter, eller et kursus i mindfulness – kan du se dine muligheder her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til dine ansatte – måske et kursus for pædagoger, eller et foredrag om misbrug – findes det her.

Psykologer som søger efteruddannelse, kan her på Psykologbogen finde mange spændende kurser med emner inden for både velkendte teorier og den nyeste forskning – se hvad dygtige psykologkolleger tilbyder her.

Er du psykolog, eller har du anden sundhedsuddannelse og søger du supervision – gruppevis eller individuelt – finder du det her.

 

Lokale tilbud

Er du studerende på Stenhus Gymnasium kan du henvises til psykologsamtaler, hvis du har problemer du ikke kan håndtere. Henvisningen sker gennem din studievejleder.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en pårørende pludseligt får det psykisk dårligt og har behov for hjælp, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlæger. Du kan også kontakte Region Sjælland’s Psykiatriske Akutmodtagelse – den nærmeste findes i Slagelse og kan kontaktes på telefon 58 55 93 03.

Åben Anonym Rådgivning i Holbæk Kommune er et tilbud til børn, unge og familier, som har problemer i hverdagen – afdelingen kan kontaktes på telefon 72 36 30 49.

Ved akut behov for hjælp til psykiske problemer, har du, hvis du er bosiddende i Holbæk Kommune, flere gode muligheder. Foruden egen læge og vagtlægen, kan du henvende dig til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser.

Derudover er Holbæk en af i alt syv kommuner i Danmark, der kører et forsøg med et såkaldt AkutTeam, en gruppe af rådgivere, der døgnet rundt står til rådighed for borgere, der har behov for psykisk førstehjælp. Læs mere og find kontaktoplysninger her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.