Bor du i Lynge og er du på udkig efter en dygtig psykolog? Så er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Lynge '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Lynge

Lynge er en mindre by i Allerød Kommune i Region Hovedstaden. Byen huser godt 4.000 af kommunens i alt ca. 24.000 indbyggere. Byen består af de to oprindelige landsbyer Lynge og Uggerløse, der forbindes af et parcelhuskvarter. Lynge ligger i et naturskønt område ikke langt fra marker og skov, her er masser af muligheder for udfoldelse i naturen – golfbaner, badning i Buresø og Bastrup Sø, eller måske lystfiskeri i Put-and-Take søen i den nu nedlagte grusgrav øst for byen. Byen byder på få men velvalgte spisesteder, og øst for byen på vej mod Farum finder man en af Europas største Drive-In biografer, som i 1961 blev oprettet i en af områdets nedlagte grusgrave. Se de nyeste film på en rigtig storskærm med lidt godt at spise til – uden at stige ud af bilen! Midt i Lynge finder man Lynge Butikstorv, som er et lille indkøbscenter hvor man foruden et par supermarkeder og et mindre antal specialbutikker finder lægehus og tandlæge. Ved Lynge Skole finder man store idrætsanlæg, der benyttes flittigt af borgerne i byen; her kan man blandt andet spille tennis, badminton og håndbold. Det naturskønne område er også populært for hesteinteresserede; der findes flere rideskoler i området. Lynge er sammen med kommunens hovedby Allerød hjemsted for mange virksomheder; ikke mindst produktionsvirksomheder men efterhånden også mange IT virksomheder. Lynge er et dejligt sted at bo, ikke mindst for børnefamilier, her er flere velfungerende institutioner samt folkeskole.

Er du bosiddende i Lynge og har du behov for at finde en dygtig psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du her i Psykologbogen finde mange gode tilbud. Find en psykolog herover eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter en psykolog, som tilbyder gruppeterapi, kurser og foredrag til private – det kan være, du søger en gruppe til din teenagedatter, eller et kursus i mindfulness – finder du det her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til personalet – måske et kursus i stresshåndtering eller et kursus for personer, der arbejder med misbrugere – finder du mulighederne her.

For psykologer som søger efteruddannelse og supervision, findes tilbuddene her.

Kommunale tilbud

Allerød kommune har flere tilbud, hvis du får brug for psykologbistand. Du kan henvende dig til din egen læge, som har mulighed for at henvise dig til psykolog eller psykiater.

Kommunen har desuden være- og aktivitetsstedet Kilen for borgere mellem 18-67 år med psykiske problemer, hvor du frit kan henvende dig, hvis du har brug for en snak eller social kontakt. Hvis du er ung mellem 16-25 år og har problemer, du har brug for at snakke om, f.eks. selvmordstanker, spiseforstyrrelser mm., er du velkommen til at ringe til os. 

For børn/unge og deres familier, der har brug for hjælp til psykiske problemer, tilbyder Allerød Kommunes Familieafdeling Åben Anonym Rådgivning på telefon 48 10 01 00.

Regionale tilbud

 

Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:

Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.

På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.

Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.

Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.

Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.