Er du på udkig efter en psykolog i Tønder, eller måske i Løgumkloster, Toftlund eller Skærbæk, så er du kommet til det rigtige sted. Få her et overblik over, hvad du har af muligheder for psykologhjælp nær dig

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Tønder'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Tønder

Tønder Kommune i Region Syddanmark, grænser mod syd op til den Dansk-Tyske grænse. Kommunen har ca. 38.600 indbyggere, heraf bor de ca. 7.500 i byen Tønder. Tønder er Danmarks ældste købstad, byen stammer tilbage fra 1100-tallet. Byen er blandt andet kendt for Tønder-festivalen, som afholdes hvert år, og regnes for en af Europas vigtigste folkemusik-festivaller. Tønders nærmeste naboby er Møgeltønder, hvor HKH Prins Joachim og dennes familie ind til for nylig boede på Schackenborg Slot. I marskområdet Tøndermarsken vest for Tønder, ses diger og kanaler, anlagt for at beskytte mod de stærkt varierende vandstande fra Vadehavet i vest. Det er også i blandt andet Tøndermarsken fænomenet sort sol kan ses, når store stæreflokke samles forår og efterår på vej til og fra varmere lande i syd. Desuden er Tønder lig med kniplinger, Sønderjysk kaffebord og historiske bygninger, og hele året er der kulturelle arrangementer i byen for både fastboende og turister. Tønder er en aktiv handelsby med masser af butikker til alle formål, og flere gange årligt afholdes gademarked.

Tønder Kommune har et aktivt erhvervsliv, ikke mindst er turisme og handel vigtige erhverv, og da kommunen har mange landbrug er det naturligt, at der er stor fokus på fødevareproduktion, bioenergi og besøgslandbrug.

Tønder Kommune omfatter både land og by, og uanset hvor i kommunen man bor, er der aktiviteter i nærområdet, gode uddannelsestilbud i form af mange folke- og privatskoler, handelsskole og gymnasium. Desuden et rigt foreningsliv, der har tilbud til hele familien, både idræt, kunst og kultur.

 

Bor du i Tønder eller omegn og får brug for at tale med en psykolog til individuel, par- eller gruppeterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

I Psykologbogen finder du grupper, kurser og foredrag til private – søger du en gruppe til din teenagedatter eller måske et forældrekursus, finder du det her.

Er du virksomhedsleder og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i mindfulness eller et foredrag om misbrug, findes det her.

Er du psykolog og på udkig efter supervision eller efteruddannelse, finder du tilbud om disse emner her.

Kommunale tilbud

Tønder Kommune har forskellige tilbud til borgere over 18 år med psykiske lidelser, se mere på kommunens hjemmeside her.

børn, unge og forældre/familier, der har problemer, kan henvende sig til kommunens Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), som kan hjælpe med råd, vejledning og eventuelt samtaler. Du kan kontakte PPR på telefon 74 92 95 35

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.