Find psykolog i Region Syddanmark

Vælg byer

Assens
Billund
Broager
Bramming
Esbjerg
Fredericia
Faaborg
Grindsted
Gråsten
Haderslev
Henne
Jelling
Kerteminde
Kolding
Middelfart
Odense
Ribe
Ringe
Ringkøbing
Rudkøbing
Svendborg
Sønderborg
Tønder
Varde
Vejle
Vojens
Aabenraa

Om regionen

Region Syddanmark dækker Assens, Billund, Esbjerg, Fanø, Fredericia, Faaborg-Midtfyn, Haderslev, Kerteminde, Kolding, Langeland, Middelfart, Nordfyn, Odense, Svendborg, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Ærø og Aabenraa kommuner.

Regionens opgaver er, udover at drive hospitaler også de sociale/psykiatriske områder, trafik og jord/råstofområdet. Det vil dog primært være i forbindelse med de sundhedsmæssige områder og tilbud, den enkelte borger vil komme i kontakt med regionen.

Region Syddanmark som dækker det sydlige Jylland samt Fyn med omkringliggende øer, har en interessant historie. Grænsende op til Tyskland, har det sydlige Jylland gennem historien skiftevis været på tyske og danske hænder. Siden 1920 har området dog været dansk, og mon ikke det forbliver sådan.

Den største by i regionen er Odense på Fyn, øen med de mange smukke landsbyer og flere turistattraktioner, blandt andet Brandts Klædefabrik i Odense og Slottet Egeskov.

Uddannelsesmæssigt er regionen især kendt for Syddansk Universitet, der har 7 afdelinger fordelt i regionen, og som tilbyder rigtig mange både humanistiske og naturvidenskabelige fag.

Den del af regionen, der dækker det sydlige Jylland, dækker dels det for boliger og erhverv attraktive Trekantsområde mellem Vejle, Fredericia og Kolding, dels en række mere tyndtbefolkede områder mod syd og vest. Med beliggenheden tæt på Tyskland er det naturligt, at der er tæt kontakt mellem de to lande, og regionen har da også mange pendlere med job i Tyskland – og modsat. Gode kår for erhvervslivet - hvilket også ses i psykologbranchen, som er godt repræsenteret i Region Syddanmark.

Får du behov for at tale med en dygtig psykolog, findes der mange tilbud i regionen. Du kan i Psykologbogen finde psykologer, der tilbyder hjælp til individuelle, par, familier og virksomheder.

I psykologbogen finder du ligeledes tilbud om grupper, foredrag og kurser henvendt til private. Måske er du på udkig efter en sorggruppe, en gruppe til din teenagedatter eller har du brug for hjælp til depression, kan du finde et gruppeforløb her.

Søger du en psykolog, der kan holde et foredrag på din arbejdsplads om f.eks. stress – eller har din virksomhed brug for et kursus eller coaching finder du et overblik over de kurser og foredrag, der afholdes i Region Syddanmark her. Du kan i Psykologbogen desuden finde dygtige psykologer, der kan tilbyde hjælp til krisesituationer, som for eksempel ulykker, fyringer og dødsfald.

Er du selv psykolog, læge, socialrådgiver eller har en anden sundhedsuddannelse, kan du i Psykologbogen finde psykologer der tilbyder grupper, efteruddannelse og supervisionsforløb her.

 

 

 

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.