Er du på udkig efter en psykolog i Herning, er du landet det rigtige sted. Find her en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Herning '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Herning

Herning er med knap 48.000 indbyggere den fjerdestørste by i Region Midtjylland, beliggende i Herning Kommune, som har ca. 87.000 indbyggere. Byen ligger midt på den jyske hede, som i gammel tid var et sandet område næsten uden træer, men store dele af heden er i dag opdyrket. Man kan dog stadig finde hedeområder, ofte udlagt til naturområder med mulighed for forskellige oplevelser. Lystfiskeri, badning i den kunstigt anlagte Fuglsang Sø, de gamle brunkulslejer eller en vandre- eller løbetur langs Lysløjpen – et oplyst stianlæg anlagt i samarbejde med Hjerteforeningen – er bare nogle af de mange naturoplevelser, området omkring Herning byder på. Herning er en stor by med et stort opland – her findes mange store virksomheder og mange mennesker pendler hver dag til og fra byen. De kan benytte togforbindelserne mellem henholdsvis Vejle-Struer og Aarhus-Skjern, og i de senere år er byen også blevet beriget med motorvejsforbindelser til Aarhus og Vejle. Tidligere var det tekstilindustrien, der prægede byen – heraf kælenavnet for de lokale indbyggere ”uldjyder” – denne industri ses i dag i form af Ege Tæpper og undertøjsfabrikanten JBS, som begge har hovedsæde og produktion i byen. I dag er Herning nok mere kendt som værende en messe- og kongresby. Her afholdes hvert år blandt andet landbrugs, fødevare og feriemesser, landsdyrskue og kåring af Dansk Varmblods smukkeste hingste, foruden bryllups og kunstmesser. Desuden er byen jævnligt vært ved store sports- og musikarrangementer. I byen Gødstrup tæt ved Herning er man i gang med at opføre et af regionens to supersygehuse, som blandt andet kommer til at rumme Regionspsykiatrien. I Herning finder man alt, hvad hjertet kan begære i form af butikker – henholdsvis i det store butikscenter og i gågaden – restauranter og natteliv, kunst og kultur og mulighed for at dyrke næsten en hvilken som helst form for idræt, man kunne tænke sig.

Er du bosiddende i Herning og får behov for at finde en dygtig psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du her i Psykologbogen finde det, du søger. Se mulighederne herover eller søg ved hjælp af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for private – for eksempel en gruppe til din teenagedatter, eller måske et kursus i stresshåndtering – finder du mulighederne her.

Erhvervsledere som ønsker at tilbyde sine medarbejdere et kursus eller foredrag – måske et kursus for personer, der arbejder professionelt med misbrugere – kan se tilbuddene her.

Psykologer som søger supervision eller efteruddannelse finder lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Familier med børn under 18 år, som har problemer med trivsel, samvær, opdragelse mm. kan hos Herning Kommunes Åben Anonym Rådgivning få gratis råd og vejledning. Hør mere på telefon 96 28 64 30.

Er du elev på Herning Gymnasium kan du i særlige tilfælde tilbydes psykologhjælp – kontakt din studievejleder og hør nærmere.

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.