Bor du i Hornslet og har du behov for at finde en psykolog til terapi, kursus eller måske supervision, er du kommet til det rette sted. Se her hvad dygtige psykologer tilbyder i dit lokalområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hornslet '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hornslet

Hornslet ligger i Syddjurs Kommune i Region Midtjylland og tæller ca. 5.500 af kommunens knap 42.000 indbyggere. Hornslet hører geografisk til Djursland, men opfattes måske mere som en forstad til Aarhus sydvest for Hornslet. Hornslet er kendt for Rosenholm Slot, en smuk herregård som udover at være Danmarks ældste slægtsgård også er kendt som værende ramme for Danmarks Radios julekalender Jul På Slottet. Rosenholm Slot tilbyder desuden rundvisninger og arrangerer fester for både private og virksomheder. Hornslet er en stationsby på lokalbanen mellem Aarhus og Grenå, og Djurslandsmotorvejen ender lige syd for byen. Dermed har byen en trafikmæssig god beliggenhed, hvilket de mange produktionsvirksomheder foruden pendlere til både job og studier i Aarhus kan nyde godt af. Foruden supermarkeder har byen et pænt udvalg af specialforretninger samt flere spisesteder i den hyggelige bymidte. Syddjurs Kommunes Borgerservice har en lokalafdeling i Hornslet, her findes lægehus, tandlæge, plejehjem og ældreboliger, en folkeskole foruden idrætshaller og svømmehal. Søger du psykolog er der mange muligheder i lokalområdet. Bor du i Hornslet og har du brug for at finde en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du herover eller ved hjælp af filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.

Er du på udkig efter en gruppeterapi, et foredrag eller et kursus – måske et kursus for fraskilte forældre, eller en sorggruppe, finder du mulighederne her.

For erhvervsledere, som søger et kursus eller foredrag til medarbejderne – for eksempel et kursus for personer, der arbejder med misbrugere, eller måske et kursus i at lære at håndtere stress – finder du det her.

Er du uddannet psykolog og søger du efteruddannelse, finder du i Psykologbogen masser af spændende tilbud fra dygtige psykologkolleger. Find kurser inden for de nyeste psykologiske retninger her.

Supervision for psykologer og andre sundhedsuddannede, individuelt eller i gruppe, finder du her.

Kommunale tilbud

Børn, unge, forældre og familier, der har behov for hjælp til psykiske problemstillinger, har flere muligheder. Syddjurs Kommunes familieafdeling kan hjælpe, når et barn af forskellige årsager mistrives. Ring på 87 53 50 00.

Åben Rådgivning kan kontaktes anonymt af børn/unge og deres forældre samt andre, der er i kontakt med et barn som mistrives. Ring på telefon 87 53 50 00 . Udenfor normal åbningstid kan Børn- og Ungevagten kontaktes på telefon 21 17 29 44.

Er du kvinde, og bliver du udsat for vold i parforholdet, kan du ringe på kommunens hotline telefon 70 20 30 82, eller henvende dig på Krisecenter Randers eller Krisecenter Aarhus

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.