Forsøger du at finde en psykolog i Holstebro, eller måske omkring byerne Vinderup eller Ulfborg, så er du kommet til det rigtige sted. Find en psykolog i Holstebro her, eller se hvad psykologer tilbyder af kurser, foredrag og gruppeforløb nær dig.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Holstebro '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Holstebro

Holstebro Kommune har godt 57.000 indbyggere, hvoraf de knap 35.000 bor i kommunens største by, Holstebro. Byen ligger i det nordlige Vestjylland i Region Midtjylland.

Byen Holstebro er kendt for at være en flot handelsby, med mange gågader, og butikker til ethvert formål. Holstebro er byen, hvor kunsten blomstrer – her findes flere kunstmuseer, og på landsplan er byen kendt for den lille statue på byens torv – i folkemunde kaldet ’Maren o æ Woun’ – statuen er lavet af den verdensberømte kunstner Alberto Giacometti og er en hel del mere værd end da den blev skaffet til byen – der har som følge deraf været flere forsøg på at stjæle statuen, der nu er sikret med et sindrigt system, der gemmer statuen i undergrunden efter mørkets frembrud! I det hele taget er byen kendt som værende en førende kulturby – kommunen har en filosofi om, at alle borgere skal kunne opleve kunst – i gadebilledet, på byens skoler og arbejdspladser – kort sagt der, hvor borgerne færdes.

Holstebro har et stærkt erhvervsliv med især mange industrivirksomheder, og efterhånden som regionen udbygges med motorveje, nu også til Holstebro, er det blevet endnu lettere for erhvervsvirksomheder at etablere sig i kommunen. Således er byen tæt forbundet med resten af Region Midtjylland, og er derfor et dejligt sted at bosætte sig, uanset alder, køn, økonomi eller fødeland – Holstebro har en integrationsplan, der lægger vægt på, at borgere; uanset hvor i verden, de kommer fra; og kommunen, er værdifulde for hinanden.

Hvis de unge i kommunen efter endt grundskoleuddannelse ønsker at videreuddanne sig, er der mange gode tilbud i Holstebro, som udover gymnasium kan tilbyde uddannelse indenfor sygepleje, pædagogiske fag og diverse erhvervsuddannelser.

Indenfor det psykologfaglige område byder Holstebro på gode muligheder. Uanset om du søger individuel terapi, par- eller gruppeterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre, finde en dygtig psykolog til netop dine problemstillinger.

Ønsker du at deltage i et gruppeforløb om for eksempel stress, eller søger du et kursus eller foredrag, finder du lokale tilbud her.

Er du leder af en virksomhed og søger et foredrag eller kursus til dine medarbejdere – måske et kursus i mindfulness eller psykologi for ledere - finder du mulighederne her.

Er du psykolog og søger supervision eller efteruddannelse, findes det her.

 

 

Kommunale tilbud

Center for psykiatri er Holstebro kommunes tilbud til borgere over 18 år med psykiatrisk diagnose. 

Regionspsykiatrien Vest er placeret i henholdsvis Holstebro og Herning

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR), er for børn/unge og familier, der har det svært – derhjemme eller i skolen/instutionen. PPR er også for ansatte i skoler og institutioner, der oplever at et barn har psykiske vanskeligheder. Du kan finde flere oplysninger her.

Er du elev på Holstebro Gymnasium og HF, og har du psykiske problemer – det kan være problemer derhjemme, sorg, angst og lignende, kan Studievejlederen henvise dig til psykolog.

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.