Søger du en psykolog i Præstø, er du kommet til det rette sted. Se her, hvad psykologer i dit område kan tilbyde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Præstø'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Præstø

Præstø er en mindre sydsjællandsk by beliggende i Vordingborg Kommune i Region Sjælland. Der bor ca. 45.000 indbyggere i kommunen, hvoraf de knap 4.000 bor i Præstø. Præstø er en hyggelig by med fine gamle, men velbevarede huse i bymidten. En by, som ofte blev besøgt af H. C. Andersen, Thorvaldsen og Grundtvig – og man kan næsten stadig fornemme hvordan byen har set ud dengang. Thorvaldsen har sat sit præg på området med kunstsamlingen på det nærliggende Nysø Gods, hvor han havde atelier. Præstø ligger smukt ved Præstø Fjord, her er masser af muligheder for oplevelser på og ved havet og i de mange omkringliggende skovområder. På en lun sommeraften emmer havnen af romantik og liv – et paradis for lystsejlere. På den anden side af Præstø Fjord finder man Feddet med hedelandskab og dejlige badestrande. På det erhvervsmæssige område er Vordingborg Kommune en af de mange Sjællandske Kommuner, som i høj grad ønsker at bygge bro mellem uddannelse og erhvervsliv, blandt andet ved at skabe samarbejde mellem studerende og virksomheder, hvor den studerende kommer i praktik i en af egnens virksomheder – et samarbejde som giver fordele begge veje, idet den studerende får tidlig erhvervserfaring og virksomheden får nye input. Dette tiltag samt beliggenheden ca. 5 kilometer fra Sydmotorvejen gør, at Præstø har en optimal beliggenhed for virksomheder og indbyggere, som ønsker at bo på landet men med let adgang til den øvrige del af regionen.

Et erhverv i fremgang er psykologfaget som også er godt repræsenteret i og omkring Præstø. Har du brug for at finde en dygtig psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger, finder du således mange gode tilbud i dette område. Søger du individuel terapi, parterapi, gruppe- eller familieterapi – se dine muligheder herover, eller søg ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Private, som søger en gruppe, et kursus eller foredrag – for eksempel et forældrekursus eller måske en angstgruppe – finder tilbuddene her.

Er du erhvervsleder på udkig efter et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i bedre stresshåndtering eller et kursus i kognitiv terapi for pædagoger – kan du se mulighederne her.

Psykologer som søger efteruddannelse finder mange spændende kurser her.

Supervision for psykologer såvel som andre sundhedsuddannede, individuelt såvel som i grupper, findes her.

 

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.