Bor du i Vordingborg, måske Nyråd eller Ørslev og søger du psykolog, kan du her se hvad psykologer tilbyder i din by.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Vordingborg '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Vordingborg

Vordingborg på det allersydligste Sjælland ligger i Vordingborg Kommune i Region Sjælland. Byen har knap 12.000 indbyggere, kommunen ca. 45.300 indbyggere. Farvandet syd for Vordingborg er Storstrøm, hvor man finder øen Masnedø, som er forbundet til Sjælland via en bro. Her ligger det kraftvarmeværk vi tidligere kendte som Masnedøværket, som nu er overtaget af Vordingborg Forsyning. Storstrømsbroen, som i mange år var den eneste forbindelse mellem Sjælland og Falster, går over Masnedø. I 1985 åbnede motorvejsbroen Farøbroerne, hvilket gjorde en stor forskel for trafikken, da Storstrømsbroen i mange år forinden havde været for lille til den stigende trafik. Storstrømsbroen betjener foruden biltrafik også jernbanetrafik til det nordlige Tyskland, og skal udbygges i forbindelse med at den kommende Fehmern Bælt-forbindelse træder i kraft. Vordingborg er en stationsby på strækningen mellem København og Hamborg i Nordtyskland, samt lokalbane til Nykøbing Falster. Ca. 5 kilometer øst for Vordingborg løber Sydmotorvejen mellem Køge og Rødbyhavn. Vest for Vordingborg finder vi det naturskønne område Ore, hvor der findes et stort sommerhusområde samt en campingplads. Vordingborg har meget at byde på – se resterne af den gamle kongeborg med Gåsetårnet, den botaniske have nær ruinen og resterne af voldgraven, som strækker sig ned til byens kirke, Vor Frue Kirke fra år 1388. Ved borgruinen ligger Danmarks Borgcenter, et middelaldermuseum. Hvert år afholdes festuge i byen, hvert andet år er beyn vært for den internationale teaterfestival Waves. Er man til shopping har Vordingborg masser at byde på, restauranter for enhver smag – fra pølsevogn til den landskendte Restaurant Babette, der byder på udsøgt gourmetmad. På halvøen Oringe syd for byen ligger Region Sjællands Psykiatriske Hospital, her finder man et museum med udstillinger om fortidens psykiatri.

Vordingborg har mange gode tilbud indenfor uddannelse – gymnasium, erhvervs- og handelsuddannelser, foruden at man kan læse til lærer og pædagog.

Indenfor finder det psykologfaglige område du gode muligheder i Vordingborg. Herover eller ved at bruge filtrene til venstre kan du søge efter en dygtig psykolog, som tilbyder individuel, par, familie – og gruppeterapi.

Privatpersoner som ønsker at finde gruppeterapi, et kursus eller et foredrag – for eksempel et forældrekursus eller måske en gruppe for teenagepiger – finder tilbuddene her.

Er du erhvervsleder på udkig efter et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et kursus i kognitiv terapi ved misbrug eller et intensivt mindfulnesskursus – kan du se mulighederne her.

Uddannede psykologer som søger efteruddannelse eller supervision, kan finde tilbuddene her.

 

 

Kommunale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse i Vordingborg er for alle med akut opståede psykiske problemer. Telefon 55 35 12 10.

Vordingborg Kommune har tilbud om kursusforløb til personer med forskellige kroniske lidelser – læs mere her.

Er du ung mellem 13-23 år og har du problemer, du ikke kan komme videre med selv, kan du kontakte kommunens Ungerådgivning på telefon 24 22 74 07 – du kan også SMS’e. Her kan dugratis og anonymt få råd og vejledning.

Åben Familierådgivning er for børn under 18 år og deres forældre, gravide samt personer der arbejder med børn. Afdelingen yder råd og vejledning i tilfælde af mistrivsel, skilsmisse og andre problemer, hvor man har brug for hjælp og støtte. Telefon 55 36 46 00.

Kvinder med og uden børn, som bliver udsat for vold og trusler kan henvende sig til Krisecenteret Hjemmet i Nykøbing Falster; hvor der er mulighed for at få hjælp og rådgivning, samt at tage ophold. Du kan ringe til krisecenteret på telefon 54 85 01 34, eller se mere på centerets hjemmeside.

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.