Er du på udkig efter en psykolog i Thisted, måske Hurup eller Hanstholm, er du kommet til det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Thisted '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Thisted

Thisted er en by med godt 13.000 indbyggere beliggende i Thisted Kommune i den sydvestlige del af Region Nordjylland, i et område kaldet Thy, som stort set svarer til kommunens areal. Kommunen har i alt ca. 44.230 indbyggere. De øvrige byer i kommunen er mindre byer med under 3.000 indbyggere, de største af disse er Hanstholm og Hurup. Thisted ligger trygt i et hjørne af Limfjorden, med udsigt til den geologisk særprægede ø Mors, som man kommer til fra Thisted via broen over Vilsund, 10 kilometer syd for Thisted. Hele den vestlige del af Thisted Kommune, ud mod Vesterhavet, består af en række store naturområder, der tilsammen danner Nationalpark Thy, Danmarks første nationalpark. Nationalparken er rig på både natur og kulturhistorie, blandt andet masser af tegn på, at mennesker har boet her siden stenalderen. Thisted havn har altid været og er stadig vigtig for byen; den fungerer som både erhvervshavn og lystbådehavn. Byens beliggenhed indbyder til sport og aktiviteter på vandet – sejlsport, dykning og badning – kun fantasien sætter grænser.

Erhvervsmæssigt finder man især fødevareproduktion i Thisted, grundet de mange landbrug i kommunen. Thisted Kommune er selvforsynende på energiområdet, og dermed en af Danmarks førende energikommuner. El fra vindmøller, varme fra blandt andet affaldsforbrænding, og i samarbejde med Mors udføres her forsøg med bølgeenergi, vind og biogas – projekter, der tiltrækker erhvervsfolk fra hele verden. Thisted har et rigt kultur- og idrætsliv og er jævnligt vært for internationale arrangementer inden for disse områder – træskibsfestival, fotofestival og VM i vindsurfing for blot at nævne nogle få.

Der er seks skoler i Thisted, handels- og erhvervsskole, gymnasium og Thy Uddannelsescenter med uddannelser indenfor sundhed, pædagogik og økonomi.

Er du bosiddende i eller i nærheden af Thisted og får du brug for en dygtig psykolog til individuel, par- eller familieterapi, finder du mulighederne ovenfor eller ved at søge i menuen til venstre.

Privatpersoner, som søger gruppeterapi, et kursus eller et foredrag – måske en sorggruppe for børn, eller et kursus i mindfulness – finder mulighederne her.

Virksomhedsledere, som ønsker at finde et kursus eller foredrag til sine medarbejdere – måske et kursus for personer, der tildaglig arbejder med børn, eller et foredrag om stress – kan finde tilbuddene her.

Er du psykolog på udkig efter supervision eller efteruddannelse, kan du finde lokale tilbud her.

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse har mulighed for eventuelt at henvise til Psykiatrisk Akutmodtagelse på Aalborg Sygehus, hvor man dog også kan henvende sige uden forudgående henvisning. Afdelingen kan kontaktes døgnet rundt på telefon 98 13 42 02.

Børn, unge og deres familier har forskellige muligheder for støtte og vejledning i Thisted Kommune. Se mere på kommunens hjemmeside

Børn, unge og deres familier har forskellige muligheder for støtte og vejledning i Thisted Kommune. Se mere på kommunens hjemmeside. 

Elever på Thisted Gymnasium har mulighed for at tale med en psykolog. Du skal henvende dig til en af skolens studievejledere, som kan henvise til psykolog, hvis det er nødvendigt. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.