Er du på udkig efter en psykolog i Randers, eller måske i Assentoft, Langå eller Spentrup, så er du kommet til det rigtige sted. Læs her om dine muligheder for psykologhjælp, og se hvad psykologer tilbyder af kurser, foredrag og grupper i eller omkring Randers.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Randers '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Randers

Randers kommune i Region Midtjylland er en kommune med ca. 96.000 indbyggere, heraf bor de godt 61.000 borgere i byen Randers, der er Danmarks 6. største by. Randers ligger smukt ved Gudenåens udmunding, der samtidig er bunden af Randers Fjord. Denne beliggenhed betyder, at byen også i gammel tid har været en driftig handelsby; varer som kom til havnen fra søsiden kunne fragtes ind i landet ad Gudenåen via hestetrukne pramme, og byens beliggenhed relativt tæt ved Aarhus, Silkeborg og Viborg gjorde, at havnen blev en stor eksporthavn for varer produceret i landsdelen. I nutiden er det dog motorveje og jernbaner frem for skibe, der servicerer byen, og området ved åen er nu et naturskønt rekreativt område.

Randers er en moderne handelsby med et netværk af gågader mellem de mange smukke gamle huse. Og med 450 butikker skulle der være noget for enhver smag. Byens centrum rummer desuden mange restauranter og gå-i-byen steder. Af seværdigheder er mest kendt Randers Regnskov, som er Nordeuropas største kunstige regnskov, med ca. 350 forskellige plantearter og 175 forskellige dyrearter.

Randers kommune har pasningsgaranti for børnefamilier, mere end 20 folke- og privatskoler og gymnasiet Randers Statsskole. Vil man videreuddanne sig er der flere gode tilbud, blandt andet pædagogseminarie, sygeplejeskole og designskole. I øvrigt forsøger byen at lokke studerende i Aarhus til at bosætte sig i Randers, hvor de studerende kan bo større og billigere end i Aarhus, mindre end en times togrejse væk – og tiden i toget kan jo med fordel bruges på lektier!

Udbuddet af psykologer er godt, flere psykologer som har studeret i Aarhus finder det oplagt at søge job på disse kanter. Er du bosiddende i Randers eller omegn og får brug for en psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en dygtig psykolog til individuel, par eller familieterapi.

I Psykologbogen finder du tilbud om kurser, grupper og foredrag for private – er du på udkig efter en angstgruppe, et forældrekursus om ADHD eller måske et foredrag om særligt sensitive personer, finder du det her.

Er du leder af en virksomhed og søger et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – måske et foredrag om kognitiv adfærdsterapi – findes det her.

Er du psykolog og ønsker efteruddannelse eller supervision, finder du det her.

 

Lokale tilbud

Er du elev på Randers Statsskole, og har du personlige problemer du har brug for hjælp til, har skolen tilknyttet en psykolog, hvor du kan henvende dig med det, der tynger – du kan henvende dig personligt i Vejledningshuset på skolen, eller ringe på telefon 53 30 37 55. Psykologen tilbyder også kurser for elever, der oplever eksamensangst samt stresskursus.

Kommunale tilbud

Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 470 470 rådgiver patienter og pårørende om forskellige psykologiske problemstillinger.

Børn, unge og deres familier, der har behov for hjælp og støtte, kan henvende sig til Randers Kommunes Familieafdeling, der også tilbyder anonym rådgivning til børn og unge - Telefon: 89 15 46 70.

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.