Søger du efter en psykolog i Allerød, så er du landet det rigtige sted. Se her hvad psykologer tilbyder af terapi, rådgivning, undersøgelser, kurser og gruppeforløb

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Allerød'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Allerød

Allerød er en mindre, hyggelig by i en velfungerende kommune med ca. 24.000 indbyggere. Navnet Allerød fik kommunen ved kommunesammenlægningen i 1970, hvor kommunen blev sammenlagt af Lillerød, Blovstrød og Lynge-Uggerløse kommuner.  Byen ligger i Nordsjælland i Region Hovedstaden, i et attraktivt, naturskønt område med mange nærliggende skove og andre rekreative naturområder.

Allerød er med sine store erhvervsområder og smukke beliggenhed populær hos børnefamilier, og mange borgere bliver boende i området hele livet. Der findes masser af gode daginstitutioner og skoler, samt Allerød Gymnasium. Byen har en gågade med mange gode shoppingmuligheder, og der findes mange tilbud om aktiviteter for hele familien - talrige idrætstilbud såsom fodbold, orienteringsløb, bordtennis og petanque, og byens virksomheder støtter gerne op omkring gode ideer indefor idrætsområdet.

På kulturens side er Allerød ligeledes en spændende by med blandt andet biograf og kunstforening, samt det lille, men landskendte teater Mungo Park. Vandre- og cykelture i de mange skove, der omgiver byen, badning året rundt i Buresø samt adskillige klubber for ældre borgere er også nogle af de mange tilbud, du finder i Allerød.  

Byen er ligger trafikmæssigt godt, hvad enten du kommer i bil via motorvejen, eller med offentlige transportmidler via bus eller S-tog, som har station centralt i byen.

Området var tidligere præget af de mange store ler- og grusgrave, som siden hen på smukkeste vis er udnyttet til rekreative formål. En af de nyere seværdigheder i Allerød er den nyplantede Årtusindeskifteskov, plantet af kommunen i år 2000 i et område i en tidligere grusgrav, for lystfiskere findes der, ligeledes i en gammel grusgrav, Put and Take-søen, og i samme område har man i mere en 40 år kunnet besøge en af Europas største Drive In biografer. Byen kan også bryste sig af en ægte finsk badstue, skænket af byens finske venskabsby Lappträsk!

Du finder mange tilbud om psykologhjælp i Allerød bl. a. krisepsykologi, konfliktmægling, sorgterapi, behandling af angst og depression. Desuden findes der tilbud om hjælp til vægttab, mindfulnesstræning og coaching.  Der arbejdes både med individuelle forløb, par og familieterapi, samt gruppeterapi.

Søger du en dygtig psykolog i Allerød, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger, kan du enten finde en herover, eller ved at bruge filtrene til venstre søge efter en, der har erfaring med netop din problemstilling.

Kommunale tilbud

Allerød kommune har flere tilbud, hvis du får brug for psykologbistand. Du kan henvende dig til din egen læge, som har mulighed for at henvise dig til psykolog eller psykiater.

Kommunen har desuden være- og aktivitetsstedet Kilen for borgere mellem 18-67 år med psykiske problemer, hvor du frit kan henvende dig, hvis du har brug for en snak eller social kontakt. Hvis du er ung mellem 16-25 år og har problemer, du har brug for at snakke om, f.eks. selvmordstanker, spiseforstyrrelser mm., er du velkommen til at ringe til os. 

For børn/unge og deres familier, der har brug for hjælp til psykiske problemer, tilbyder Allerød Kommunes Familieafdeling Åben Anonym Rådgivning på telefon 48 10 01 00.

Regionale tilbud

 

Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.

Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:

Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.

På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.

Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.

Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.

Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.

Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.