Forsøger du at finde en psykolog i Odense, så er du kommet til det rigtige sted. Få her et overblik over hvor du kan få psykologhjælp i Odense, eller hvad psykologer tilbyder af kurser, foredrag og grupper i Odense.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Odense '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Odense

Odense Kommune er med sine cirka 190.000 indbyggere Danmarks fjerdestørste kommune og er med sin placering en del af Region Syddanmark. Efter Odense er byerne Bellinge og Sankt Klemens kommunens største byer. Odense ligger i et naturskønt område med skov og fjord omkring sig. I naturen er der også mulighed for at gå på kunstneriske opdagelser og bl.a. nyde flotte skulpturer.

Odense er mange på måder en attraktiv by, der emmer af både liv, kulturelle tilbud og historie. Odense er en af Danmarks ældste byer og har med sin historie som hjemby for forfatteren H.C. Andersen en særlig atmosfære omkring sig. I den hyggelige gamle bydel af Odense har du således mulighed for at gå på opdagelse i H.C. Andersens barndomshjem eller på bymuseet Mønstergården. Udover sin historiske charme byder Odense også på et spændende byliv med et godt voksende handelsliv, hvorfor også flere internationale virksomheder har sit hovedsæde i byen. Et vigtigt trækplaster for byen er Odense Universitetshospital, der hver dag behandler og hjælper rigtig mange danskere og samtidig er med til at producere ny forskning og viden indenfor sundhedssektoren. En række psykologer er tilmed ansat på hospitalet i forskellige funktioner.

Studielivet er de seneste år vokset markant i Odense, der nu kan profitere af at være en attraktiv studieby. SDU tilbyder flere og flere uddannelser og fra 2009 startede man bacheloruddannelsen i Psykologi op, mens man fra efteråret 2013 har haft mulighed for at tage sin kandidatuddannelse i Psykologi på SDU under det sundhedsvidenskabelige fakultet. Således er byen blevet endnu mere attraktiv for psykologer og antallet af psykologer i Odense Kommune kan derfor forventes at stige de kommende år.

Mulighederne for kvalificeret psykologhjælp i og omkring Odense er gode, og du finder et stort udbud af kurser og foredrag, samt gruppeforløb udbudt af psykologer her. Se hvad der aktuelt tilbydes af kurser, foredrag og gruppeforløb her.

Søger du efter en psykolog til terapeutiske samtaler i Odense, så finder du en psykolog, som kan hjælpe dig med netop din problemstilling her.

 

OFFENTLIGE PSYKIATRISKE TILBUD

Som en del af Psykiatrien i Region Syddanmarkfinder du den psykiatriske afdeling på Odense Universitetshospital. Her finder du bl.a. tilbud om døgnbehandling af gerontopsykiatriske (ældrepsykiatriske) lidelser og affektive lidelser.

Derudover er der forskellige tilbud for ambulant behandling, der bl.a. indebærer et opsøgende psykoseteam, et spiseforstyrrelses team og et psykoterapeutisk team.

Hvis du har brug for akut hjælp er der mulighed for kontakt til Psykiatrisk skadestue i Odense eller Center for Selvmordsforebyggelse.

Lokale tilbud

I Odense finder du bl.a. Center for socialpsykiatriske dagtilbud (CSD), der bl.a. rummer Aktivitetshuset, Rømersvej, Værkstedet Udsigten, Rehabilitering Ung i job og uddannelse. Du kan finde mere information på Odense Kommunes hjemmeside

Café Mælkevejen er et værested for borgere, der er ensomme, enlige, kæmper med psykisk sygdom eller misbrug, hvor der er mulighed for uforpligtende samvær på den måde, at man kan komme og gå som det passer en.

Herudover er der også mulighed for at kontakte landsforeningen SIND hvorigennem man kan få en frivillig besøgsven eller kontaktperson.

Kommunale tilbud

Odense Kommune tilbyder forskellige socialpsykiatriske tilbud til borgere med psykisk sygdom. Her findes der både botilbud, samvær- og aktivitetstilbud, tilbud om beskyttet beskæftigelse samt undervisningstilbud til børn, der vokser op i en familie, hvor mor eller far har en psykisk sygdom.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.