Find psykolog i Region Nordjylland

Vælg byer

Brønderslev
Frederikshavn
Hadsund
Hobro
Hjørring
Løgstør
Nibe
Sindal
Thisted
Aabybro
Aalborg

Om regionen

Region Nordjylland dækker over følgende kommuner: Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring, Jammerbugt, Læsø, Mariagerfjord, Morsø, Rebild, Thisted, Vesthimmerland og Aalborg.

Organisatorisk dækker Region Nordjylland, udover hospitaler, følgende 3 områder: Sundhed og Sammenhæng (sammenhæng mellem region og kommuner), Infektionshygiejnen, samt Den Præhospitale Beredskabsenhed.

Det er primært via hospitaler og sociale/psykiatriske tilbud, den enkelte borger vil komme i kontakt med regionen.

Knap 600.000 indbyggere bebor regionens ofte spredt beliggende byer. Regionens største by, Aalborg, er Danmarks tredjestørste by, og en aktiv erhvervs- og studieby. På trods af, at regionen kan synes at være placeret langt fra det øvrige Danmark, gør man meget i regionen for at fastholde indbyggere og arbejdspladser. Man har desuden arbejdet aktivt på at forbedre tog- og motorvejsforbindelser til regionen.

Regionen er godt dækket ind med uddannelser, mange erhvervsskoler, landbrugsskoler og Aalborg Universitet, der tilbyder mange fag indenfor både naturvidenskabelige og humanistiske fag, blandt andet tilbydes psykologistudiet med flere specialuddannelser her.

Region Nordjylland er et turistmekka, og især i sommermånederne valfarter turister til regionen fra nær og fjern. Regionens nordvestkyst har utallige sommerhusområder, og Skagen, på Toppen af Danmark, finder man noget for enhver – kunst, gastronomi, shopping, og fantastisk natur. Men også andre steder i regionen er der gode seværdigheder for hele familien, for eksempel Nordsøen Oceanarium, Vildmoserne, flere ferieparker og campingpladser, og gastronomi ofte med de lokale råvarer, især alt godt fra havet, i centrum.

Et andet fremgangsrigt erhverv i regionen er psykologbranchen, især efter det er blevet muligt at læse til psykolog på Aalborg Universitet - mange psykologer som har uddannet sig her vælger at bosætte sig i regionen.

Har du eller en af dine pårørende brug for at tale med en psykolog, finder du således mange gode tilbud i Region Nordjylland. Her i Psykologbogen kan du finde psykologtilbud til individuelle, familier, par og virksomheder.

Du kan også i Psykologbogen finde tilbud om grupper, foredrag og kurser henvendt til private. Søger du for eksempel en gruppe til din teenagedatter eller gruppeterapi for par så kan du finde det, du søger, her.

Har din virksomhed lyst til at høre mere om for eksempel stress, har I brug for et kursus om for eksempel misbrug, eller måske har I brug for coaching, finder du her tilbud i Region Nordjylland. Ligeledes kan du i Psykologbogen finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe i krisesituationer som for eksempel fyringer, sygdom og dødsfald.

Er du selv psykolog eller har anden sundhedsuddannelse, og søger du coaching, supervision eller efteruddannelse, kan du finde tilbud i dit område her.

 

 

 

 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.