Er du på udkig efter psykolog i Dianalund, er du kommet til det rette sted. Se her, hvad psykologer tilbyder af terapi og kurser i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Dinanalund'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Dinanalund

Stationsbyen Dianalund ligger i Sorø Kommune i Region Sjælland. Kommunen huser knap 30.000 indbyggere, heraf bor ca. 4.000 i Dianalund. Dianalund er en stationsby på strækningen Tølløse – Slagelse og ligger ca. 13 kilometer nord for Sorø i et naturskønt område med skovområder og små søer og moser, hvor man finder spændende dyre- og planteliv. I området omkring Dianalund findes mange oldtidsminder, blandt andet Troldestenene fra bronzealderen, hvor de har haft kultisk betydning. Byen er blandt andet kendt for Epilepsihospitalet Filadelfia hvor man desuden yder rehabilitering til mennesker med hjerneskader. Dianalund er en aktiv by med flere kunst- og kulturforeninger, sportsklubber for enhver smag og masser af øvrige aktiviteter for hele familien. Dianalund samarbjeder med de to nærliggende større byer, Sorø og Kalundborg i Dianalund Udviklingsråd for at styrke forholdene for erhvervslivet i kommunen. Dianalund har, for en by af dens størrelse, et stort udvalg af butikker, dagligvarebutikker såvel som mange forskellige specialbutikker. Dianalund har lægehus, tandlæge, ældrecenter og folkeskole. I Industri Vest finder man IT- og produktionsvirksomheder, andre erhverv i området er blandt andet landbrug, ikke mindst økologiske landbrug samt alle tænkelige håndværksfag. Psykologfaget er et erhverv i vækst og er man bosiddende i Dianalund er der gode muligheder, hvis man har brug for at finde en dygtig psykolog som kan hjælpe med de psykologiske problemstillinger man måtte have. Herover kan du se, hvilke psykologer i dit område der tilbyder individuel- såvel som parterapi, gruppe- og familieterapi.

For privatpersoner på udkig efter gruppeterapi, et kursus eller måske et interessant foredrag – måske søger du en gruppe til din teenagedatter, eller et kursus i mindfulness – findes mulighederne her.

Er du erhvervsleder og søger du et kursus eller foredrag til din virksomhed – for eksempel et kursus i personlig udvikling for ledere eller måske et kursus i kognitiv terapi for pædagoger – finder du tilbud fra dygtige psykologer her.

Psykologer som søger efteruddannelse finder en masse spændende kurser, både inden for velkendte områder såvel som de nyeste terapeutiske metoder – find dit kursus her.

Supervision tilbydes af dygtige psykologer til psykologer såvel som andre sundhedsuddannede – i grupper og individuel supervision. Find tilbud om supervision her.

Kommunale tilbud

I tilfælde af, at du får brug for hjælp til et pludseligt opstået psykisk problem, kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten, eller du kan kontakte en af Region Sjællands Psykiatriske Akutmodtagelser. Den nærmeste findes i Slagelse og har telefon 58 55 93 03.

Sorø Kommunes Åben Anonym Rådgivning yder uforpligtende samtaler til børn, unge og deres forældre i tilfælde af skilsmisse, vold, mobning osv. Socialrådgiveren som forestår samtalen har mulighed for eventuelt at henvise til en psykolog.

Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR) er psykologisk rådgivning for børn/unge og deres forældre. Rådgivningen kan dreje sig om udvikling og trivsel, i skolen/institutionen eller hjemmet eller lignende. Desuden har alle skoler og institutioner i kommunen tilknyttet en psykolog. 

Har du tanker om eller har forsøgt at begå selvmord, kan du henvende dig til en af regionens Klinikker for Selvmordsforebyggelse på telefon 58 55 90 90 (voksne) eller 47 32 79 99 (børn og unge under 18 år). Bemærk at der er begrænset telefontid – i akutte tilfælde skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

 

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.