Søger du efter en psykolog i eller i nærheden af Hobro, så er du kommet det helt rigtige sted. Find herunder en psykolog, som kan hjælpe dig med netop din problemstilling.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hobro '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hobro

Hobro er beliggende i Mariagerfjord Kommune i Region Nordjylland, og er sammen med Hadsund en af kommunens to hovedbyer. I Hobro bor godt 12.000 af kommunens i alt ca. 42.000 indbyggere. Byen er naturskønt beliggende i bunden af Mariagerfjord, omgivet af et bakket terræn. Området har været beboet i mere end tusinde år, omkring år 980 byggede vikingerne ringborgen Fyrkat, hvor man i dag finder et spændende museum der fortæller om livet på en vikingeborg. Tæt ved Hobro finder man Danmarks største skovområde, Rold Skov, hvor der blandt andet findes to badesøer og mange andre gode muligheder for naturoplevelser.

Hobro er en stationsby på strækningen Aarhus – Aalborg, og ligger desuden tæt på motorvejen, hvilket gør det let for byens borgere at komme rundt i regionen. Byen betegner sig selv som en by, der har det hele – masser af gode indkøbsmuligheder, ungdomshus, biograf og teater, sygehus og politistation – derudover er der mange gode muligheder for job og uddannelse i Hobro. For erhvervsdrivende tilbyder kommunen samarbejde med Mariagerfjord Erhvervsråd, der tilbyder vejledning og hjælp til etablerede virksomheder såvel som iværksættere. Hobro har et rigt foreningsliv, med især mange idrætstilbud. Naturen omkring byen giver gode muligheder for udfoldelser, både til lands og til vands. På havnen finder man et træskibsværft, lystfartøjsmuseum og Gasmuseet, foruden et par spisesteder og kajakudlejning.

For børnefamilier har byen mange dagtilbud, og Hobro har mange folkeskoler såvel som fri- og privatskoler. Unge, der ønsker uddannelse, kan vælge gymnasium, handels- og tekniske skoler, såvel som flere erhvervsuddannelser.

Du finder gode tilbud om psykologbehandling i Hobro, hvor du kan finde psykologer, der tilbyder familieterapi, par- og gruppeterapi samt individuel terapi – se herover, eller søg ved at bruge filtrene til venstre.

Søger du grupper, foredrag eller kurser – måske en gruppe til din teenagedatter, eller måske en angstgruppe –finder du tilbud i dit nærområde her.

Er du erhvervsleder og ønsker et kursus eller foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et kursus i håndtering af borgere med misbrug, eller et foredrag om stress, findes det her.

Og er du psykolog på udkig efter supervision eller efteruddannelse, finder du tilbud her.

Kommunale tilbud

Er du som forælder bekymret for dit barns trivsel i hjemmet eller skolen/institutionen, skal du henvende dig til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning i Kommunen. Du kan henvende dig direkte, eller sammen med barnets lærere eller pædagoger. Der vil blive afholdt et møde, hvor tilbud om eventuel behandling bliver diskuteret.

Børnefamilier, børn og unge kan benytte sig af kommunens Åbne Anonyme Rådgivning. Du kan finde kontaktoplysninger på Mariagerfjord Kommunes hjemmeside hvor du også finder  telefonnumre til Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, kommunens krisecenter mm.

Er du elev på Mariagerfjord Gymnasium, stiller gymnasiet en psykolog til rådighed hvis du har problemer, du behøver hjælp til. Du kan ringe til psykologen på telefon 20 66 71 77. 

Regionale tilbud

Psykiatrien i Region Nordjylland har tre afdelinger, Klinik Syd, Klinik Nord, Klinik Børn og Unge

Aalborg Universitethospital - psykiatrien er en del af Klinik Syd. Her finder du en række psykiatriske behandlingstilbud, heraf flere specialfunktioner målrettet specifikke grupper såsom akut psykiatri, angst og personlighedspsykiatri, mani og depression, psykotiske sygdomme og retspsykiatri.

Hos egen læge kan du, hvis du opfylder visse kriterier, få en henvisning til at tale med en praktiserende psykolog.

Hos Psykiatrisk Skadestue kan man henvende sig ved akut behov for psykiatrisk hjælp.

Du kan døgnet rundt kontakte Psykiatrisk Skadestue telefonisk 98 13 42 02 for råd og vejledning hvis du eller en af dine pårørende for brug for psykiatrisk hjælp. Hvis man ikke tidligere har været i kontakt med psykiatrien, anbefales det, at man kontakter egen læge eller vagtlægen forinden.

Den Sociale Skadestue kan alle henvende sig i aften- og nattetimerne med problemer, der tynger.

Livslinien tilbyder telefonisk rådgivning og chat til personer med selvmordstanker.

 

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.