Søger du en psykolog i Ringsted eller Benløse, der kan hjælpe med dine problemstillinger? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du se, hvad psykologer tilbyder af samtaler, kurser og grupper i dit lokalområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ringsted'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ringsted

Ringsted ligger i Ringsted Kommune i Region Sjælland. Der bor knap 33.500 indbygere i kommunen, heraf bor godt 21.600 i hovedbyen Ringsted. Byen er med sine mere end 1000 år på bagen en af landets ældste byer. Ringsted er vokset sammen med Benløse, som udgør byens nordligste del. Byen har en trafikmæssigt god beliggenhed, den nærmest gennemskæres af Motorvej E45, og ligger på jernbanelinjen København – Aarhus, med regionaltog til flere byer i regionen. En ny jernbanelinje til København, på en strækning der stort set følger motorvejen, er under planlægning. Byen har således en rigtig god placering, og er da også i rivende udvikling både hvad angår indbyggertal og erhverv.

Ringsted var i Vikingetiden en vigtig by, hvor man samledes for at dyrke guderne, og her blev foretaget adskillige ofringer til guderne. Senere blev byen hovedtingsted for hele Sjælland – ret logisk, når man ser på, at byen er placeret næsten lige midt på Sjælland. Det var her, man kunne få afgjort et stridsmål, som ikke kunne afgøres i ens eget lokalområde – ligesom vi i dag har byret og landsret. I dag ligger Sankt Bendts Kirke på stedet, og før man tog Roskilde Domkirke i brug som kongelig begravelsesplads, blev denne kirke anvendt som begravelsessted for adskillige regenter.

Ringsted er beliggende midt i den skønne, midtsjællandske natur, der giver gode muligheder for udendørs aktiviteter. Her er masser af store skovområder, der indbyder til vandre, løbe- og cykelture. Byen har mange butikker og restauranter for enhver smag, samt flere arrangementer året igennem, der hylder byens historie – Ringstedvægterne, Middelalderfestival, Sporvejsmuseum og en smukt restaureret typisk dansk vindmølle er bare et udpluk af byens seværdigheder.

Byen har mange folkeskoler såvel som fri- og privatskoler, gymnasium, erhvervs, handels- og produktionsskoler, og ønsker man videre uddannelse kan man blandt andet vælge Social- og Sunhedsuddannelsen, eller man kan vælge at rejse den korte afstand til Køge, Roskilde eller København for flere tilbud.

Bor du i Ringsted og får brug for at tale med en psykolog til individuel, par- eller familieterapi, kan du finde muligheder i lokalområdet herover, eller ved at bruge filtrene til venstre til din søgning.

Søger du en gruppe, et kursus eller et foredrag – måske en gruppe til din teenagedatter eller et kursus i mindfulness – kan du finde det her.

Er du erhvervsleder på udkig efter et foredrag eller kursus til dine medarbejdere – for eksempel et kursus i stresshåndtering – kan du finde tilbud om det, du søger, her.

Måske er du uddannet psykolog og søger supervision eller efteruddannelse – så finder du det her.

 

Kommunale tilbud

Ved akut behov for hjælp til psykiske problemer, skal som udgangspunkt henvende sig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til en af regionens Psykiatriske Akutmodtagelser – hvor du også kan henvende dig personligt. Du kan finde kontaktoplysninger her.

For børn, unge og familier, som har problemer med trivsel eller andre psykiske problemer, har Ringsted Kommune flere muligheder – se dine forskellige muligheder for hjælp her.

Regionale tilbud

Psykiatrisk Akutmodtagelse er for borgere, som har akutte psykiske problemer, samt deres pårørende. Region Sjælland har Psykiatriske Akutmodtagelser i Slagelse, Roskilde og Vordingborg. Afdelingerne har døgnåbent og man kan henvende sig her med eller uden henvisning fra egen læge/vagtlæge.

Din egen læge har mulighed for i visse tilfælde at henvise dig til samtaler med en praktiserende psykolog.

PsykInfo er et Psykiatrisk Informationscenter, som tilbyder information og rådgivning om psykiske sygdomme til alle.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.