Er du på udkig efter en psykolog i Grenå, er du landet det rette sted. Se her mulighederne for psykologhjælp i dit område.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Grenå '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Grenå

Grenå er den største by på Djursland, beliggende i Norddjurs Kommune i Region Midtjylland. Der bor ca. 14.600 indbyggere i Grenå; Norddjurs Kommune tæller knap 38.000 indbyggere. Grenå er grundlagt i 1200-takket og har været købstad siden 1445. Byen er en vigtig handelsby på Djursland og har grundet sin størrelse et stort opland. Her finder man alle de store supermarkedskæder og masser af specialbutikker med alt hvad hjertet begærer – dagligvarer, tøj og sko foruden diverse liberale erhverv. Her er mange gode restauranttilbud, ikke mindst på den store lystbådehavn Grenå Marina. Grenå er en af de efterhånden få byer i Danmark, hvor havnen stadig har en central betydning; den er udskibshavn for Anholt Vindmøllepark, her er færger til Anholt samt Varberg i Sverige, samt færger som tjener erhvervstrafik til Norge, Polen og Finland. Havnen er en dybvandshavn med en ideel beliggenhed midt i landet og derfor en travl havn for udskibning af varer fra virksomheder i det jyske opland. Man kunne i Grenå dog af samme grund godt tænke sig at motorvejen mod Djursland blev forlænget helt til Grenå, ikke mindst for også at undgå affolkning af området. Men her i midten af 2010’erne ser det lyst ud for en by, som mange danskere måske tænker på som beliggende i en lidt afsides del af landet. Norddjurs Kommune er i vækst – nybyggeri på havnen og fokus på gode ungdomsuddannelser. Viden Djurs er en portal hvor man finder alle områdets ungdomsuddannelser – gymnasier, handels- og erhvervsskoler eller mere specielle tilbud som brasiliansk fodboldcollege og horse college for ambitiøse ryttere som ønsker at kombinere deres idræt med en handelsuddannelse hvor man fokuserer på events inden for ridesporten.

Er du bosiddende i Grenå og har du brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med dine psykologiske problemstillinger gennem ydelser som individuel terapi, par, familie- eller gruppeterapi, kan du se mulighederne herover eller søge ved hjælp af filtrene til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller foredrag for private – måske et forældrekursus, eller et foredrag om stress – kan du se tilbuddene her.

Er du leder af en virksomhed og ønsker du at finde et kursus eller foredrag til medarbejderne – for eksempel et kursus i bedre ledelse med fokus på psykiske emner – finder du mulighederne her.

Uddannede psykologer som søger efteruddannelse eller supervision, finder tilbud fra dygtige psykologkolleger her.

Kommunale tilbud

Er du studerende på en af Viden Djurs uddannelser, og har du problemer du mangler hjælp til at håndtere, kan du eventuelt henvises til psykologsamtaler gennem din studievejleder.

Børn, unge, deres familier og personer som arbejder professionelt med børn har forskellige muligheder for rådgivning i Norddjurs Kommune. Læs mere på kommunens hjemmeside. 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.