Søger du psykolog i Gråsten eller omegn, har du fundet det rigtige sted. Se her, hvad psykologer tilbyder i dit nærområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Gråsten'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Gråsten

Gråsten er en by i Sønderborg Kommune i Region Syddanmark. I Gråsten bor ca. 4.300 af kommunens i alt godt 75.000 indbyggere. Byen er opstået omkring Gråsten Slot, som tilhører kongefamilien og tidligere var kendt som Dronning Ingrid’s slot. Slottet er et besøg værd, her er en smuk park med masser af blomster, især roser, som jo var Dronning Ingrid’s favoritter. Gråsten ligger ved Flensborg Fjord, et spændende farvand med mange halvøer og norer. Fra Gråsten kan man på ca. 15 minutter køre til henholdsvis Sønderborg, Aabenraa og Flensborg. Byen er stationsby på strækningen mellem Tinglev og Sønderborg og således gode togforbindelser til resten af landet. Gråsten ligger tæt ved Sønderborgmotorvejen hvilket er et plus for områdets mange erhvervsvirksomheder, som især består af IT, elektronik og fødevarevirksomheder. Desuden har Danfoss en stor produktionsvirksomhed i byen. Området omkring Gråsten er et populært sted at bosætte sig og nye virksomheder kommer hele tiden til. Et andet erhverv i vækst i området er psykologfaget. Bor du i eller i nærheden af Gråsten er der således gode muligheder for at finde en dygtig psykolog, som kan hjælpe med dine problemstillinger.

Har du brug for at finde en dygtig psykolog til individuel terapi, par-, familie- eller gruppeterapi, kan du herover se mulighederne i dit område, eller du kan søge ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller måske et foredrag for private – måske et forældrekursus eller en gruppe for personer med depression eller angst – kan du se dine muligheder her.

Virksomhedsledere som søger kursus eller foredrag til sine ansatte – for eksempel et kursus for pædagoger eller sundhedspersonale, eller måske et foredrag om stresshåndtering – finder mulighederne her.

Er du psykolog og søger du efteruddannelse, kan du her på Psykologbogen finde mange spændende tilbud fra dygtige psykologer. Find dit næste kursus her.

Søger du supervision for psykologer, sundhedspersonale og pædagoger – gruppevis eller individuelt – findes det her.

Lokale tilbud

Er du elev på Alssund Gymnasium har du mulighed for samtaler med psykolog – henvisning skal ske gennem din studievejleder. Det kan være problemer derhjemme, problemer med selvværd, kammerater eller andre forhold.  

Kommunale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende pludseligt får psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til regionens Psykiatriske Akutafdeling i Augustenborg.

Borgere som lider af kroniske sygdomme og psykiske lidelser har forskellige muligheder for kurser og samtaler med psykologer og andre behandlere, læs mere på kommunens hjemmeside.

Børn, unge og deres forældre kan få hjælp og rådgivning gennem kommunen, du kan læse mere her.

For borgere i Sønderborg Kommune, der har tegn på angst eller depression, tilbyder kommunen et kursus i at lære at forstå og tackle symptomerne. Du kan høre mere og eventuelt tilmelde dig på telefon 88 72 66 91.

Børn og Familieafdelingen tilbyder vejledning og hjælp til børn og unge, deres familier samt personer, der arbejder professionelt med børn. Afdelingen har forskellige tilbud alt efter hvilket problem, du kommer med – læs mere på kommunens hjemmeside 

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.