Søger du psykolog i Ebeltoft eller omegn, er du landet det rette sted.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Ebeltoft '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Ebeltoft

Ebeltoft ligger i Syddjurs Kommune i Region Midtjylland. Ebeltoft tæller ca. 7.500 af kommunens knap 42.000 indbyggere. Byen antages at være grundlagt omkring år 1200, og har en flot beliggenhed på det sydlige Djursland, hvor man finder masser af muligheder for udfoldelse hvad enten man har lyst til natur eller kultur. Ebeltoft er et af Danmarks største turistmål, og om sommeren fordobles indbyggerantallet, især er det populært at bo i sommerhusene i og omkring byen. Byen er med sin beliggenhed forholdsvis langt fra motorveje, jernbanelinjer og store byer afhængig af turismen som indtægtskilde, som da også er byens største erhverv. Her er masser af seværdigheder – Glasmuseet, Fregatten Jylland, Farvergården, det idylliske gamle rådhus, hvor mange par fra ind- og udland lader sig borgerligt vie. Den idylliske bymidte byder på et væld af små specialbutikker og restauranter for enhver smag. Ebeltoft må siges at være Danmarks glasby nummer et - foruden Glasmuseet findes i Ebeltoft et væld af mindre ateliéer med glaskunst. For naturelskere har byen også meget at byde på; flere badestrande, skove og plantager samt Mols Bjerge, hvoraf en del er udlagt som nationalpark. Fra Ebeltoft har Mols-Linien flere daglige afgange til/fra Sjællands Odde.

Ønsker man at bo i Ebeltoft, findes her både ældre villakvarterer og nye lejlighedskomplekser, foruden folkeskole byder byen på flere efterskoler og højskoler, blandt andet Den Europæiske Filmhøjskole.

Bor du i Ebeltoft og søger du en psykolog til individuel, par, familie- eller gruppeterapi, kan du se mulighederne herover, eller søge ved hjælp af filtrene til venstre.

For private der søger gruppeterapi, kurser eller foredrag – måske et gruppe til din teenagedatter eller et kursus i mindfulness – findes tilbuddene her.

Virksomhedsledere på udkig efter et foredrag eller kursus til sine medarbejdere, for eksempel et kursus for personer, der arbejder med børn, der har en ADHD diagnose, eller et foredrag om stresshåndtering – finder mulighederne her.

Psykologer der søger efteruddannelse eller supervision, finder lokale tilbud her. 

Kommunale tilbud

Børn, unge, forældre og familier, der har behov for hjælp til psykiske problemstillinger, har flere muligheder. Syddjurs Kommunes familieafdeling kan hjælpe, når et barn af forskellige årsager mistrives. Ring på 87 53 50 00.

Åben Rådgivning kan kontaktes anonymt af børn/unge og deres forældre samt andre, der er i kontakt med et barn som mistrives. Ring på telefon 87 53 50 00 . Udenfor normal åbningstid kan Børn- og Ungevagten kontaktes på telefon 21 17 29 44.

Er du kvinde, og bliver du udsat for vold i parforholdet, kan du ringe på kommunens hotline telefon 70 20 30 82, eller henvende dig på Krisecenter Randers eller Krisecenter Aarhus

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.