Bor du i Hørning og har du brug for at finde en dygtig psykolog, har du fundet det rigtige sted. Se her tilbuddene fra psykologer i dit lokalområde.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Hørning '}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Hørning

Hørning er en forstad til Aarhus, beliggende i Skanderborg Kommune i Region Midtjylland. Ca. 7.000 indbyggere af kommunens godt. 58.000 indbyggere bor i Hørning. Byen ligger tæt på motorvej og er stationsby med lokalbaneforbindelse mellem Aarhus og henholdsvis Herning, Skjern og Silkeborg. Der er desuden gode busforbindelser til Aarhus og Hørning, hvilket er med til at gøre Hørning til et populært sted at bo, hvis mna arbejder eller studerer i Aarhus – og så er huspriserne så de fleste kan være med. Hørning består af den gamle de, stationsbyen, samt flere større parcelhusområder som stadig udvides. Her er et rigt foreningsliv med især idrætsklubber og kirken som vigtige spillere, mens der er kræfter som arbejder for endnu mere dvikling i Hørning, blandt andet ønsker man at få en svømmehal, mere kultur og flere aktiviteter for de unge. Hørning har et butikstorv med en række gode butikker, dagligvareforretninger såvel som et mindre udvalg af specialbutikker. Hørning har flere folkeskoler, produktionsskole samt Ådales Efterskole som ligger tæt på Aarhus Å’s udspring. Midt i byen ligger Hørning Kro som især benyttes af virksomheder til kurser og konferencer. Byen har et større industriområde med blandt andet flere transport- og produktionsvirksomheder, blandt andet naturlægemiddelproducenten Naturdrogeriet har hovedsæde her. Foruden produktion og handel har byen lægehus, ældrecenter og tandlæge. Psykologfaget er repræsenteret i Hørning, mens det store udvalg findes i Aarhus, hvor mange psykologer har valgt at bosætte sig efter at have læst psykologi på Aarhus Universitet, eller Skanderborg syd for Hørning. Der er således rigtig mange muligheder, hvis du bor i Hørning eller omegn og får brug for at finde en psykolog, som kan hjælpe med netop dine problemstillinger. Herover kan du se, hvilke psykologer i dit område, der tilbyder terapi – individuel i gruppe, for par eller familier – eller du kan søge på en specifik psykologisk problemstilling ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.

Søger du gruppeterapi, et kursus eller et foredrag for privatpersoner – måske en gruppe til din teenagedatter, eller et kursus for par – kan du se mulighederne her.

Firmaer på udkig efter et kursus eller foredrag – for eksempel et kursus i effektiv nedbringelse af sygefravær eller et kursus i stresshåndtering – kan se tilbuddene her.

Er du uddannet psykolog og har du brug for at finde efteruddannelse, finder du mange relevante og spændende kurser som dygtige psykologkolleger udbyder her.

Supervision for psykologer og andre faggrupper, individuelt eller i grupper, kan du se her.

Kommunale tilbud

Familier, børn og unge har forskellige muligheder for hjælp og vejledning i forbindelse med forskellige psykologiske problemer – blandt andet skilsmisse, problemer i institutionen eller skolen, problemer i familien og lignende. Du kan læse mere på kommunens hjemmeside her.

Er du under 18 år og har du problemer, for eksempel med mobning, tvangstanker, spiseforstyrrelser eller selvmordstanker, kan du ringe til kommunens psykologers åbne rådgivning på telefon 87 94 73 37. 

Skanderborg Sundhedscenter hører under Hospitalsenheden i Horsens. Her er en række behandlere tilknyttet, herunder også psykologer. For at modtage behandling her, kræver det en henvisning fra egen læge.

Skanderborg Kommune har tilbud til borgere med kroniske sygdomme eller angst/depression, hvor borgeren tilbydes individuelle samtaler, gruppesamtaler og råd vedrørende kost og motion. Underviserne ved disse tilbud er personer, der selv lider af eller har lidt af pågældende sygdom. Læs mere på Skanderborg Kommunes hjemmeside her eller ring til Sundhedsfremme Skanderborg på telefon 8794 7892

 

 

Regionale tilbud

Får du eller en af dine pårørende brug for psykiatrisk hjælp, kan du henvende dig til egen læge, som under visse omstændigheder kan henvise dig til samtaler med en psykolog.

Ved akut behov for psykiatrisk hjælp skal du kontakte egen læge eller lægevagten på 7011 3131, der kan henvise dig til Psykiatrisk Modtagelse i Risskov eller Horsens. Patienter og pårørende i akut psykisk krise kan også ringe til den døgnåbne Psykiatrisk Rådgivningstelefon 78 47 04 70 for kontakt med erfarne psykiatriske medarbejdere, som er klar med råd og vejledning.

Livslinien kan du snakke eller chatte med en rådgiver, hvis du eller en af dine pårørende har tanker om selvmord.

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.