Er du på udkig efter en dygtig psykolog i Vojens-området, er du kommet til det rigtige sted. Her kan du se, hvad psykologer i dit område udbyder indenfor terapi, kurser, foredrag og supervision.

Sted

Ventetid

Arbejdsområder

Ydelse

Rabatter

Alder

Pris

Arbejdsmetoder

Uddannelse

Sprog

 

{{results.length}} psykologer i (eller nær) {{cityName || 'Vojens'}}

{{psykolog.FirstName}} {{psykolog.LastName}}
profile-picture profile-picture
{{psykolog.StreetName}}
{{psykolog.ZipCode}} {{psykolog.City}}
Tlf: {{psykolog.Phone}}
{{psykolog.WaitingTimes[0].Name}}
Tager lægehenvisning: {{psykolog.MedicalReferral ? 'Ja': 'Nej'}}

Find psykolog Vojens

Vojens er en by i Sønderjylland, beliggende i Haderslev Kommune i Region Syddanmark. I byen bor ca. 7.650 af kommunens knap 56.000 indbyggere. Vojens ligger ca. 5 kilometer vest for Motorvej E45, og syd for byen finder man Vojens Lufthavn, som bliver flittigt benyttet af taxifly og forretningsfolk i det sydlige Jylland og Nordtyskland. Vojens er en stationsby på strækningen mellem Aarhus/København og Flensborg i Tyskland. Byen har således en rigtig god beliggenhed for erhvervsvirksomheder. Vækstfonden – regeringens tiltag som skal støtte og rådgive nye og eksisterende virksomheder for at skaffe arbejdskraft til udsatte steder i Danmark, har en afdeling i Vojens. Byens folkeskole spreder sig over tre adresser; en afdeling for de mindste klasser, en afdeling for Ungeuniverset – 7. Klasse og opefter; samt en afdeling med specialklasser for børn med indlæringsvanskeligheder. Haderslev Kommunes Borgerservice har en afdeling på Vojens Bibliotek, 2 aktiveringstilbud for ledige i kommunen, ligesom der er flere gode pasningstilbud i byen, hvor der er ganranteret institutionspladser til alle børn. Vojens har mange gode tilbud hvis man har lyst til sport – gymnastikforening, boldklubber og ikke mindst takket være bysbarnet Ole Olsen er speedway en populær sport i byen.

Bor du i Vojens og søger du en psykolog, finder du gode tilbud i nabobyerne Haderslev og Tønder. Her finder du dygtige psykologer, som tilbyder terapi for enkeltpersoner såvel som grupper, private og erhverv. Læs her på Psykologbogen om dine muligheder for individuel- og parterapi, familie- og gruppeterapi.

Privatpersoner, som er på udkig efter en gruppe, et foredrag eller et kursus – måske søger du et kursus for personer, som overspiser, eller et kursus i mindfulness – finder mulighederne her.

Er du leder af en virksomhed og søger du et foredrag, coaching eller et kursus til dine medarbejdere – for eksempel et kursus i kognitive færdigheder for sundhedspersonale eller måske ønsker du at videreuddanne dig til stresscoach – kan du se, hvad Psykologbogen tilbyder, her.

Måske er du selv psykolog og søger efteruddannelse – ønsker du for eksempel uddannelse i hypnoterapi eller vil du forbedre dine evner inden for parterapi – så kan du se tilbud fra psykologer her.

Psykologer og andre sundhedspersonalegrupper som er på udkig efter supervision, individuelt eller i grupper, finder gode muligheder på Psykologbogen. Du finder psykologer, som tilbyder supervision, her.

 

Kommunale tilbud

Får du akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller lægevagten, disse kan eventuelt henvise til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser.

Borgere i Haderslev Kommune, der er udsatte på grund af sindslidelse, misbrug og alvorlige sociale vanskeligheder, kan få anonym rådgivning og vejledning her

Kommunens Børne- og Familieservice tager sig af familier og børn med psykiske og sociale vanskeligheder. De kan kontaktes på telefon 74 34 10 54. Udenfor kommunens åbningstider en rådighedsvagt fra Familierådgivningen kontaktes via Haderslev Politi(76 11 14 48) for uopsættelige behov.

Akut hjælp til psykiske lidelser ydes af egen læge, lægevagt eller Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelser, hvor den nærmeste findes i Kolding. Akutmodtagelsen har døgnåbent og man kan henvende sig med eller uden lægehenvisning. Psykiatrisk Akutmodtagelse i Kolding har telefon 99 44 77 50.

Haderslevreformen er Haderslev Kommunes tiltag, som skal styrke udviklingen hos børn og unge. En del af dette tiltag er den fremskudte indsats som skal sikre en hurtig hjælp til børn og unge med særlige behov, denne indsats varetages blandt andet af socialrådgivere og psykologer samt andet sundhedspersonale. Du kan læse mere om Haderslevreformen og andre tilbud til børn, unge og familier på Haderslev Kommunes hjemmeside.

Regionale tilbud

Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.

Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.

 

På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.

For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning

 

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

  • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
  • Fuld profilvisning
  • Fuld supervisorordning
  • Foto på profilen
  • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

  • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
  • Light profilvisning
  • Light supervisorvisning
  • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.