Søger du en psykolog i eller omkring Fredensborg, så er du kommet til det rigtige sted. Find herunder psykologer, som tilbyder terapi, rådgivning, undersøgelser, kurser eller grupper i dit område.
Fredensborg er en hyggelig og charmerende nordsjællandsk by, der med Fredensborg Slot som det store trækplaster emmer af historie. Slottet der betragtes som regentparrets foretrukne og mest benyttede residens er fra 1700-tallet og bygget i barokstil, og danner ofte rammen for officielle statsbesøg og kongefamiliens familiebegivenheder. Slottet og den flotte slotshave, der med sine pompøse alléer omkring slottet leder tankerne hen på det franske Versailles slot, og lokker mange turister til Fredensborg.
Fredensborg Kommune, der er en del af Region Hovedstaden, ligger placeret ved Øresund og byder på flere attraktive badestrande. Fredensborg har i alt ca. 9 km. badestrand, hvor man kan nyde den danske sommer sammen med familien eller vennerne.
Derudover finder man en lækker søbred ved Esrum Sø, hvor man ligeledes kan nyde den flotte natur omkring Fredensborg. Fredensborg tilbyder mange aktiviteter i form af mountainbikeruter og en multibane ved Mikkelsborg, hvor man både kan spille tennis, basket og fodbold. Herudover kan den hyggelige Nivå Havn nævnes som trækplaster, som med sine 426 havnepladser og hyggelige havnemiljø lokker mange sejlere til. Fredensborg er en attraktiv by for børnefamilier, hvor du både finder gode pasningstilbud og skoler samt kulturelle tilbud samtidig med at byen ikke er langt fra København, hvor man kan pendle til og fra arbejde på under en time.
Fredensborg er en by i udvikling og vækst, og Fredensborg Kommune har fokus på at gøre kommunen attraktiv indenfor erhvervsliv. Du finder derfor en erhvervsservice, der hedder ”En indgang for erhverv”, hvor du som erhvervsdrivende kan finde hjælp, råd og vejledning til at drive virksomhed i kommunen. Herudover finder du også et Iværksætterhus, hvor du som virksomhedsejer eller som ny opstartet iværksætter kan få sparring med andre erhvervsdrivende. Også indenfor det psykologfaglige område er der et rigtig godt udbud i Fredensborg, hvor du finder flere psykologer, der tilbyder både individuel- par- og familiesamtaler.
Du kan ligeledes finde en række spændende gruppeforløb og kurser udbudt af psykologer i eller nær Fredensborg her
Er du virksomhedleder på udkig efter et kursus eller foredrag til din virksomheds medarbejdere, finder du mulighederne lokalt her.
For psykologer der søger supervision eller efteruddannelse, findes mulighederne her.
For at finde en psykolog, der kan hjælpe dig med netop din problemstilling, kan du bruge søgefunktionen herover i vestre side.
Socialpsykiatrien i Fredensborg Kommune har forskellige tilbud til sindslidende eller borgere, der er socialt udsat. Kommunen har både tilbud til støtte og hjælp i eget hjem, men tilbyder også aktivitetscentre, såsomRosings Minde i Fredensborg ogByvejen i Nivå. Her er der fokus på rummelighed og plads til forskellighed og de to aktivitetscentre er tiltænkt som mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter eller deltage i et måltid mad. Herudover er der også mulighed for at motionere med andre og der arrangeres både løb, svømning, fitness og gåture. Det er gratis for dig at komme i centrene. Mad, kaffe og the samt nogle aktiviteter vil der være brugerbetaling på.
Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.
Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:
Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.
På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.
Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.
Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.
Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.
Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her