Er du på udkig efter en psykolog nær Hvidovre, så er du kommet det rigtige sted. Find herunder psykologer som tilbyder individuelle samtaler, par og familiesamtaler, gruppeforløb, kurser og foredrag omkring Hvidovre.
Hvidovre Kommune i Region Hovedstaden er en forstadskommune til København, attraktivt beliggende blot otte kilometer fra Københavns centrum. Der bor godt 51.000 indbyggere i kommunen.Hvidovre har en god erhvervsprofil og kommunen har fokus på at tilbyde virksomheder en effektiv og god service, der skal gøre det attraktivt for virksomhedsejere at placere deres virksomhed i Hvidovre.Hvidovre er en visionær kommune, der ønsker at være en attraktiv by for børnefamilier med gode muligheder for et spændende lærings- og fritidsliv. Kommunen har således gode dagtilbuds muligheder samt et bredt udvalg af folkeskoler, ligesom du også finder tilbud om musik- og billedskole samt klubtilbud efter skole. Som ung har du efter endt folkeskole mulighed for at tage en erhvervsuddannelse eller vælge en gymnasial uddannelse. Hvidovre tilbyder fodbold- og håndklubber, vintersportsaktiviteter såsom ishockey, kunstskøjteløb og curling, og Hvidovre Sejlklub har aktiviteter for alle aldersklasser og niveauer. Og har man lyst til aktiviteter, man ikke finder i Hvidovre, er man som nævnt ikke langt fra København, en rejse på bare 10 minutter med S-tog. Hvidovre har masser af skøn natur at byde på med en dejlig badestrand og det tidligere militære øvelsesområde Avedøresletten og Vestvolden, der er en del af Københavns tidligere befæstningsanlæg – store naturområder, der er ideelle til vandre-, cykle- og løbeture.
Bor du i Hvidovre og får brug for at tale med en dygtig psykolog til individuel, par- eller familieterapi, kan du herover eller ved brug af filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med dine problemstillinger.
Søger du grupper, kurser eller foredrag, finder du det i Psykologbogen – det kan for eksempel være en stressgruppe eller et foredrag om psykiske sygdomme hos børn, findes det her.
Er du leder af en virksomhed og søger kurser eller foredrag til dine medarbejdere, for eksempel et foredrag om mindfulness eller et foredrag om kognitiv terapi til børn, finder du det her.
Er du psykolog og søger efteruddannelse eller supervision, kan du finde tilbud her.
Får du eller en af dine pårørende akut brug for hjælp til psykiske problemer, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen, som eventuelt kan henvise til en af regionens psykiatriske akutmodtagelser. Du kan også selv henvende dig på kommunens psykiatriske akutmodtagelse i Brøndby, telefon 38 64 58 00.
Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR)for børn og unge og deres familier, samt personer der arbejder professionelt med børn og unge, har flere tilbud målrette barnet/den unge og dennes problemer. PPR kan kontaktes gennem Skole, Klub- og Fritidshjemsafdelingen på telefon 36 39 36 39.
Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.
Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:
Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.
På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.
Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.
Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.
Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.
Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her