Søger du efter en psykolog i eller nær Søborg, så er du landet det rigtige sted. Find en psykolog herunder, som kan hjælpe med din problemstilling.
Søborg ligger placeret nordvest for København i Gladsaxe Kommune, en kommune med knap 67.000 indbyggere. Gladsaxe Kommune ligger i Region Hovedstaden.
Søborg er en by med mange børnefamilier, og indbyggerne er primært i den øvre middelklasse. Byen består især af villaområder samt det centralt beliggende Søborg Torv, en åben plads omkranset af lejlighedsbebyggelser. Søborg Hovedgade kan byde på mange specialbutikker, og byen har desuden alle de store supermarkedskæder. Og hvis man ikke finder det, man søger, i Søborg, er det sikkert ikke langt væk – Gladsaxe Kommune kan tilbyde talrige muligheder inden for kunst, kultur og idræt, og i Søborg er man bare 8 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Trafikmæssigt er byen optimalt dækket ind; busser, S-tog og motorveje gør det let at komme rundt i regionen.
Gladsaxe kommune er hjemsted for rigtig mange virksomheder, og kommunen byder gerne nye erhvervsdrivende velkommen med kurser og workshops for iværksættere.
Kommunen har 10 folkeskoler og flere privatskoler, specialskoler og gymnasium. For de små er der pladsgaranti i et af kommunens mange pasningstilbud.
Umiddelbart syd for byen finder man den naturskønne Utterslev Mose, som er en del af den oprindelige Vestvold, i gammel tid en del af Københavns Befæstning. Utterslev Mose er elsket af folk, der bor omkring den – et åndehul i de ellers tæt bebyggede områder nord for Hovedstaden.
Er du bosiddende i Søborg og får brug for en psykolog til individuel- par eller familieterapi, kan du herover eller ved at bruge filtrene til venstre finde en dygtig psykolog, der kan hjælpe med netop dine problemstillinger.
I Psykologbogen kan du finde tilbud om kurser, grupper og foredrag – det kan for eksempel være en sorggruppe eller et kursus for forældre – du finder mulighederne i dit område her.
Er du virksomhedsleder og søger et kursus eller et foredrag til dine medarbejdere – for eksempel et foredrag om misbrug, eller har I brug for coaching - kan du i Psykologbogen finde spændende tilbud her.
Er du selv psykolog og har du brug for et efteruddannelseskursus eller supervision, finder du det her.
Har du eller en af dine pårørende brug for hjælp i en sorg/krisesituation, tilbyder kommunen åben rådgivning hos en psykoterapeut – telefon 25 85 47 57– som kan hjælpe dig til at komme videre.
Familieafdelingen har forskellige tilbud til børn og unge samt familier med problemer - her tilbydes hjælp og rådgivning indenfor områder som vold, incest, alkohol og stoffer, sorg og krise med mere.
Er du studerende på Gladsaxe Gymnasium, tilbyder skolen coaching, hvis du har brug for hjælp til din uddannelse eller til personlige forhold.
Region Hovedstadens psykiatriske hospital tilbyder psykiatrisk behandling til både børn, unge og voksne og har årligt ca. 40.000 i behandling af forskellige psykiske lidelser såsom skizofreni, depression og personlighedsforstyrrelser.
Region Hovedstadens Psykiatriske Hospital består af mange forskellige centre rundt omkring i hovedstadsområdet. Du finder afdelinger på:
Rigshospitalet, Bispebjerg Hospital, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center afdeling Bispebjerg, Psykiatrisk Center i Ballerup, Psykiatrisk Center i Glostrup, Børne- og Ungdomspsykiatrisk center afdeling Glostrup, Psykiatrisk Center i Hvidovre, Psykiatrisk Center Amager.
På Region Hovedstadens psykiatriske hospital finder du psykiatrisk skadestue, der har døgnåbent, og hvor du kan henvende dig med eller uden henvisning fra egen læge.
Ved akut behov kan du henvende dig til egen læge eller lægevagten på telefon 1813, eller på den Psykiatriske Akutmodtagelse, der hører til dit område. Her kan du henvende dig, hvis du eller en pårørende har brug for øjeblikkelig psykiatrisk hjælp. Henvendelse kan ske med eller uden forudgående lægehenvisning. Du finder de psykiatriske akutmodtagelser her.
Har du eller en af dine pårørende tanker om selvmord, kan du få rådgivning hos Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse på telefon 40 12 98 50 for børn og unge og 38 64 18 00 for voksne.
Du kan også henvende dig til livslinien hvor du kan komme til at tale eller chatte med en erfaren rådgiver.
Har du været udsat for et seksuelt overgreb, finder du oplysninger om akut hjælp her