Søger du psykolog i Gråsten eller omegn, har du fundet det rigtige sted. Se her, hvad psykologer tilbyder i dit nærområde.
Gråsten er en by i Sønderborg Kommune i Region Syddanmark. I Gråsten bor ca. 4.300 af kommunens i alt godt 75.000 indbyggere. Byen er opstået omkring Gråsten Slot, som tilhører kongefamilien og tidligere var kendt som Dronning Ingrid’s slot. Slottet er et besøg værd, her er en smuk park med masser af blomster, især roser, som jo var Dronning Ingrid’s favoritter. Gråsten ligger ved Flensborg Fjord, et spændende farvand med mange halvøer og norer. Fra Gråsten kan man på ca. 15 minutter køre til henholdsvis Sønderborg, Aabenraa og Flensborg. Byen er stationsby på strækningen mellem Tinglev og Sønderborg og således gode togforbindelser til resten af landet. Gråsten ligger tæt ved Sønderborgmotorvejen hvilket er et plus for områdets mange erhvervsvirksomheder, som især består af IT, elektronik og fødevarevirksomheder. Desuden har Danfoss en stor produktionsvirksomhed i byen. Området omkring Gråsten er et populært sted at bosætte sig og nye virksomheder kommer hele tiden til. Et andet erhverv i vækst i området er psykologfaget. Bor du i eller i nærheden af Gråsten er der således gode muligheder for at finde en dygtig psykolog, som kan hjælpe med dine problemstillinger.
Har du brug for at finde en dygtig psykolog til individuel terapi, par-, familie- eller gruppeterapi, kan du herover se mulighederne i dit område, eller du kan søge ved hjælp af filtrene i menuen til venstre.
Er du på udkig efter en gruppe, et kursus eller måske et foredrag for private – måske et forældrekursus eller en gruppe for personer med depression eller angst – kan du se dine muligheder her.
Virksomhedsledere som søger kursus eller foredrag til sine ansatte – for eksempel et kursus for pædagoger eller sundhedspersonale, eller måske et foredrag om stresshåndtering – finder mulighederne her.
Er du psykolog og søger du efteruddannelse, kan du her på Psykologbogen finde mange spændende tilbud fra dygtige psykologer. Find dit næste kursus her.
Søger du supervision for psykologer, sundhedspersonale og pædagoger – gruppevis eller individuelt – findes det her.
Er du elev på Alssund Gymnasium har du mulighed for samtaler med psykolog – henvisning skal ske gennem din studievejleder. Det kan være problemer derhjemme, problemer med selvværd, kammerater eller andre forhold.
Hvis du eller en af dine pårørende pludseligt får psykiske problemer, bør du henvende dig til egen læge eller vagtlægen. Disse kan eventuelt henvise til regionens Psykiatriske Akutafdeling i Augustenborg.
Borgere som lider af kroniske sygdomme og psykiske lidelser har forskellige muligheder for kurser og samtaler med psykologer og andre behandlere, læs mere på kommunens hjemmeside.
Børn, unge og deres forældre kan få hjælp og rådgivning gennem kommunen, du kan læse mere her.
For borgere i Sønderborg Kommune, der har tegn på angst eller depression, tilbyder kommunen et kursus i at lære at forstå og tackle symptomerne. Du kan høre mere og eventuelt tilmelde dig på telefon 88 72 66 91.
Børn og Familieafdelingen tilbyder vejledning og hjælp til børn og unge, deres familier samt personer, der arbejder professionelt med børn. Afdelingen har forskellige tilbud alt efter hvilket problem, du kommer med – læs mere på kommunens hjemmeside
Hvis du eller en af dine pårørende får akut brug for hjælp til et psykisk problem, skal du henvende dig til egen læge eller vagtlægen.
Region Syddanmarks Psykiatriske Akutmodtagelse i Odense kan kontaktes uden for egen læges åbningstid. Afdelingen er for alle, børn og voksne. Det anbefales at ringe først på telefon 65 41 41 57 eller 65 41 41 58.
På Psykinfo kan du læse mere om psykiatriske tilbud i regionen. På telefon 99 44 45 46 finder du åben og anonym rådgivning, hvor alle kan henvende sig med spørgsmål om psykiatri.
For elever ved de fynske gymnasier har gymnasierne en fælles psykologordning