Hvornår:
03-06-2021 til
04-06-2021
Hvor:
Skøjtevej 27E
Pris:
2950 kr.
Modtager:
Kurset er rettet mod psykologer og læger (75 %) samt psykoterapeuter og andre faggrupper. Kurset er lige velegnet til personer med eller uden tidligere kendskab til mindfulness.

Intro

Kurset er rettet mod psykologer og læger (75 %) samt psykoterapeuter og andre faggrupper. Kurset er lige velegnet til personer med eller uden tidligere kendskab til mindfulness. Kurset foregår ONLINE via en sikker platform.

Beskrivelse

Underviser

Cand.psych. aut. Kenan Hansen er privatpraktiserende psykolog, specialist i psykoterapi og certificeret MBSR-lærer, uddannet i Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) fra University of Massachusetts Medical School, U.S.A. Kenan har modtaget undervisning af bl.a. Jon Kabat-Zinn og Saki Santorelli. Desuden har Kenan en 2-årig uddannelse i kognitiv terapi fra Kognitiv Terapi Center i Århus. Kenan har mere end 10 års erfaring med undervisning i MBSR og med interventioner med mindfulness både i individuel og gruppeterapi. Kenans udvikling af egen praksis med mindfulness beror desuden på en lang række erfaringer fra inden- og udenlandske kursusforløb og mindfulness retræter. Læs om nogle af Kenans gennemførte kurser og retreats her.

Formål

Kurset indebærer indføring i teorier om og metoder til intervention med mindfulness i psykoterapi.

Læringsmål:

 • Forståelsen af anvendt mindfulness og de bagvedliggende principper i forhold til konkrete behandlingsmål i en psykoterapeutisk sammenhæng.
 • Aktiv tilegnelse af metoder til udvikling af de mindfulness baserede kompetencer dels i terapeutens egen praksis, dels til intervention i den kliniske sammenhæng med klienten.

Udbytte

Du får

 • Effektive og enkle evidensbaserede værktøjer som nemt kan tages i brug
 • Underviserens skriftlige vejledning til at strukturere dine sessioner
 • Underviserens egne mindfulness lydfiler med instruktioner til fri afbenyttelse også af dine klienter

Du får kompetence i

 • At anvende mindfulness både til psykoterapi men også til dig selv i dagligdagen
 • At vælge relevant interventionsstrategi med udgangspunkt i mindfulness
 • At styrke behandlingsalliancen ved at arbejde med din personlige stil i terapien

Undervisningsform

Forløbet er opbygget med en blanding af oplæg, fælles refleksion og aktiv indlæring af de mindfulness baserede teknikker. Både med fokus på terapeutens egen praksis og klientens brug. Det er vigtigt at understrege, at inden for mindfulness psykologien opfattes terapeutens egen praksis af teknikkerne som helt afgørende for anvendelsen af dem i klinikken. Undervisningsformen har dette dobbelte sigte.

Kurset foregår ONLINE via en sikker platform. Du kan deltage i kurset på arbejde eller derhjemme via egen pc, bærbar, mac, smartphone eller tablet – blot du har forbindelse til internettet. Der kræves ikke noget teknisk kendskab til at deltage. Du får tilsendt et link inden kursets start, og det er let at logge ind.

Pris

2.950 kr. inkl. kursusmateriale, skriftlig vejledning, lydfiler og kursusbevis.

Tid

3. og 4. juni i 2021 begge dage kl. 9-16.

Tilmelding

Hvis du vil sikre dig en plads på kurset skal du blot betale kursusbeløbet ved at vælge en af de nedenstående betalingsmåder. Bemærk venligst at tilmelding er bindende. Har du spørgsmål om kurset, kontakt os venligst ved at skrive en mail eller ringe på vores tlf. nr. 2181 2292. Du kan også læse nærmere om kurset på dette link her: https://psykisksundhed.dk/mindfulness-baserede-interventioner/

Betaling

Du kan vælge mellem to betalingsmåder:

1) Via Mobilepay til vores nummer:
29983 (Psykisk Sundhed & Mindfulness Kurser)

2) Via bankoverførsel til vores bankkonto:
Danske Bank
Reg.nr. 3409
Kontonr. 11494013

Vær venlig kun at skrive dit navn ved indbetalingen og ikke andet. Giv også en besked på mail til os med dit navn og din mailadresse.

Kontakt

info@psykisksundhed.dk, www.psykisksundhed.dk, tlf. 2181 2292.


Lignende kurser

Løbende optag

EFT Supervisionsgruppe (Niels Bagge )

Supervision i Individuel EmotionsFokuseret Terapi (EFT) ved dansk supervisor trænet personligt af Leslie Greenberg og med mere end 10.000 psykoterapitimer bag sig.

Roskilde Kontakt mig
Løbende optag

Åben EFT-supervisionsgruppe (Lone Algot Jeppesen)

Kontakt mig for nærmere info

Aarhus C Kontakt mig
Løbende optag

Forandringsdialogen (Lone Algot Jeppesen)

1 fordybelsesdag henvendt til alle, der har taget den 1 årige eller er bekendt med Imago/EcCT

Aarhus C 1600
Løbende optag

Parterapiworkshop med Hedy Schleifer (Lone Algot Jeppesen)

Parterapiworkshop: Adventure in intimacy

Aarhus C Kontakt mig
Løbende optag

En miniworkshop om vold og parterapi (Lone Algot Jeppesen)

En miniworkshop om vold og parterapi Parterapi og vold er et særligt felt, der kræver viden, erfaring og uddannelse. Jeg har mange års specialiseret erfaring fra området og laver derfor kurser med fokus på:

Aarhus C 900
Kontakt:
Kenan Hansen
Telefon:
21812292
Kontaktperson:
Kenan Hansen
E-mail:
info@psykisksundhed.dk

Fuld adgang

Kr. 998/årligt (ex. moms)

 • Opret ubegrænset antal kurser, grupper og foredrag
 • Fuld profilvisning
 • Fuld supervisorordning
 • Foto på profilen
 • Opret ubegrænset antal klinikadresser

Gratis adgang

kr. 0

 • Opret op til i alt 2 kurser, grupper og foredrag
 • Light profilvisning
 • Light supervisorvisning
 • Én klinikadresse

Opret profil

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling og fortrydelsesret

998 kr. ekskl. moms for et årsabonnement 

Faktura sendes pr. email umiddelbart efter tilmeldingen

Jeg er indforstået med, at der ved køb af et årsabonnement på Psykologbogen er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten regnes fra aftalens indgåelse, det vil sige ved afgivelse af bestilling enten telefonisk eller pr. email til Psykologbogen, og udløber 14 dage herefter. Fortrydelsesretten er overholdt, hvis du sender din meddelelse om fortrydelse, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

 

Vilkår for udmeldelse

Udmeldelse af Psykologbogen kan ske én gang årligt i forbindelse med opkrævelse af nyt årsabonnement. Udmeldelse skal varsles senest 14 dage før dit årsabonnement udløber, og sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen. 

VILKÅR FOR PSYKOLOGABONNEMENT PÅ PSYKOLOGBOGEN

Jeg erklærer på tro og love, at jeg er uddannet cand.psych eller cand.pæd.psych,og at eventuel angivelse om videreuddannelse (autorisation, specialistuddannelse, supervisioruddannelse, ph.d.) på min psykologprofil er korrekte.

Jeg er indforstået med, at jeg selv bærer ansvaret for at øvrige oplysninger på min psykologprofil er korrekte og opdaterede.

Psykologbogen forbeholder sig ret til at ophæve dit psykologabonnement, såfremt det dokumenteres, at oplysninger på din psykologprofil ikke er korrekte.

 

Vilkår for betaling

Du har valgt en gratis profil, og det koster derfor kr. 0,- at have en profil på Psykologbogen.
Du kan til enhver tid opgradere din profil til fuldt medlemsskab, ved at rette kontakt til info@psykologbogen.dk. 

Vilkår for udmeldelse

Du kan til enhver tid ophæve dit gratis medlemskab, hvis du ikke længere ønsker have en profil på Psykologbogen. Udmeldelse sker ved skriftlig henvendelse til Psykologbogen på info@psykologbogen.dk, hvorefter din profil slettes

 

 

Vær opmærksom på, at du først skal godkendes af administratoren, før du kan logge på.